Why do we miss what we never had

12. decembra 2014

Slnečný deň ako stvorený na prechádzku. Náš park na dedine je čarovný. Nabije Vás pozitívnou energiou na ďalšie dni. Nepijem kávu takže tú energiu musím nabiť aspoň prechádzkou. Keď sme sa vracali z parku, prišla k nám mačka a robila nám spoločnosť počas posledných fotiek. Snažila sa aj trochu pózovať. Zlatá bola. Dnes som si kúpila aj novú evu, v ktorej môžete nájsť krásny diár na rok 2015. Tí, ktorí ma poznajú vedia, že som závislá na diároch a všetko okolo papiernictva. Veľmi ma potešilo, keď v časopise bol práve diár a majú ho v rôznych farbách. O chvíľu sa idem pustiť znova do učenia, pretože zajtra sa chystáme na oslavu mojej sesternice a bratranca, takže zajtra bude tiež toho času málo. V nedeľu už cestujem posledný x v tomto roku do Zvolena. Dúfam, že cesta bude úspešná a prinesiem si 2 spravené skúšky. Držte mi palce.
Outfit som vyskladala z jednoduchých základných kúskov z môjho šatníka. Riflovú košeľu ste už mohli vidieť v mojom prvomoutfit poste tu aj s náhrdelníkom. Sukne veľmi nenosím, ale od kedy som si kúpila túto, rada si ju oblečiem na nejakú príležitosť. Predsa v sukni alebo v šatách sa cítime žensky, ako v nohaviciach a treba niekedy ukázať aj nohy. V bodkovaných silonkách som našťastie nezamrzla, pretože sú dosť hrubé aj na zimu. Čierne topánky ste už mohli vidieť tiež. Rada ich nosím, pretože sú pohodlné a hodia sa ku všetkému ako štýlovo tak aj farebne. Ako ste na tom vy so sukňami. Nosíte ich alebo dávate skôr prednosť nohaviciam ?

Photos by Evi
Outfit: shirt – H&M / skirt - new yorker / tights – gate / coat - otto / earrings - gift / shoes – H&M / gloves - gift / sunglasses - Gate / cap - F&F / scarf – Terranova / necklace - H&M / watch - gift

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.