Winter Essentials

9. decembra 2014

Opäť sa hlásim po nie veľmi príjemnom pondelku, pretože sa mi v škole veľmi nedarilo. Mám zápočtový týždeň a posledný pred sviatkami. Ešte však zajtra ma čaká ťažký zápočet a budúci týždeň 2 skúšky. Držte mi palce, pretože už by sa mohlo to šťastíčko nalepiť aj na mňa. Vonku to ani zďaleka nevyzerá na pravú zimu. Pre mňa zima neznamená zimou, keď nie je sneh. Avšak na rozdiel od toho jesenného počasia sa musím každé ráno, keď idem do školy, poriadne zababušiť, pretože tu vo Zvolene je vždy omnoho chladnejšie ako u nás na západe. Rozhodla som sa pre Vás pripraviť príspevok, bez čoho sa nezaobídem počas zimného obdobia. Inšpirácie obrázkov som čerpala zo stránky manga, pretože tam majú fakt krásne veci. Čo nesmie chýbať počas zimných dní u Vás ?

Kabátik/Vetrovka – samozrejme, cez zimné obdobie, mi nesmie chýbať v šatníku. Môj obľúbený kabátik ste mohli vidieť tu. Páči sa mi takýto štýl kabátov a ešte k tomu, keď je hnedej farby, pretože hnedá je moja obľúbená farba už od malička. Tento konkrétne kabátik na obrázku môžete nájsť tu.

Čiapky – čiapky som nikdy veľmi neobľubovala, ale dnes sú štýlovým doplnkom v tomto období. Nosia sa všelijaké možné farby, štýly, s nápismi, štrikované, jednoducho akékoľvek chcete. Keď si mám vybrať štýl čiapok, ktoré rada nosím, sú to presne tieto dve na obrázku a samozrejme ešte baretka. Tieto konkrétne môžete nájsť tu, tu.

Rukavice – skoro vždy mám studené ruky a v zimnom období ešte častejšie, a preto rada nosím rukavice. Takisto ako pri čiapkach, tak aj pri rukaviciach, môžete nájsť rôzne štýly. Fantázie sa medze nekladú.

Šál/Šatka –keď príde jeseň/zima, určite ma nenájdete bez šálu alebo šatky. Nielenže oživia outfit, ale zároveň ochránia pred studeným vetrom. Momentálne môj najobľúbenejší šál ste mohli vidieť tu. Tentokonkrétne môžete nájsť tu.

Svetríky/ Kardigán – moji najlepší kamaráti. Veľmi rada nosím svetríky či kardigány a nikdy nebudete out, pretože vždy sa nosili, nosia sa a vždy sa nosiť aj budú. Znova moje obľúbené farby hnedá a sivá. Tieto konkrétne môžete nájsť tu, tu.

Topánky – bez takýchto “kotničkových“ topánok si jeseň/zimu, neviem predstaviť. Čižmy veľmi nenosím ale takéto topánky by som nevymenila. Tak isto ako aj cez ostatné ročné obdobia, tak aj v zime sa vyhýbam topánkam na vysokom opätku. Výnimkou sú oslavy, svadby, kde sa to pýta, ale cez bežný deň ma v nich neuvidíte. Ostávam verná svojej maličkej výške. 

Legíny – či je zima, či teplo. Veľmi rada ich nosím, ale samozrejme nie také, cez ktoré Vám presvitá aj to, čo netreba. Nosím hrubšie, na štýl nohavíc. Môj najnovší kúsok ste mohli vidieť tu. Aký máte názor na legíny vy ?

Biela blúzka – tak ako aj legíny, tak aj biela blúzka mi nesmie chýbať v šatníku počas každého ročného obdobia. Ľahko sa kombinuje a ja mám rada jednoduchosť. Je to Must have v každom šatníku. Môžete ju nájsť tu.

Náhrdelníky – veľmi sa mi páči štýl veľkých náhrdelníkov. Dodajú šmrnc outfitu a najradšej by som ich nosila stále. Pekné náhrdelníky môžete nájsť aj tu.

Lak na nechty/Rúže/Mastička na pery/Krém – sú taktiež mojimi najlepšími kamarátmi počas každého ročného obdobia. Tmavý či červený lak na nechtoch, jemné rúže, keď som bez rúžu alebo idem spať mojou záchranou je mastička na pery a bez krému na tvár či na telo by som asi neprežila kvôli mojej suchej pokožke.

Sviečky – čo na tomto období zbožňujem sú sviečky, všelijaké svetielka, dekorácie, jednoducho všetko čo dodáva atmosféru prichádzajúcim sviatkom.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.