So happy

30. januára 2015

Skúškové úspešne za mnou. Konečne. Posledné dve skúšky boli náročné, ale zvládla som to. Teraz si dávam chvíľu pauzu od učenia a neskôr sa vrhnem do písania bakalárky. Pred chvíľou mi volal Peti, že aj on má po skúškach takže dvojnásobná radosť. Cez skúškové som nemala poriadne na nič čas a tak sa snažím teraz dobehnúť to, čo som nestihla cez toto obdobie. Vonku to tiež nevyzerá na pekné počasie, takže na fotenie outfitov si budem musieť asi ešte počkať aj keď som už nedočkavá, pretože do môjho šatníka pribudlo pár kúskov, ktoré by som Vám rada ukázala. Dúfam, že už čoskoro. Viem, že tento príspevok prichádza neskoro, ale povedala som si, že Vám “odhalím“ aspoň pár mojich túžob, ktoré by som v tomto roku chcela dosiahnuť – splniť. Uvidíme ako to pôjde, pretože nie vždy je všetko jednoduché. Rada si stanovujem nejaké túžby, čo by som chcela dosiahnuť. Napĺňa ma to a trochu spestrenia do života nezaškodí. Stanovujete si aj vy nejaké túžby či priania, ktoré by ste chceli dosiahnuť - splniť ? 


Možno sa budete čudovať, ale je to pre mňa jedna z najťažších “túžob“, ktoré by som chcela dosiahnuť. Snažím sa s tým bojovať každý deň, keď ráno vstanem a pozriem sa do zrkadla. Hľadám to zdravé sebavedomie. Problém je v tom, že som k sebe niekedy až veľmi kritická. Viem, že nemôže byť všetko dokonalé len moje vnútro to niekedy pochopiť nevie. Máte nejaký tip, ako to prekonať ?

Nejde o to, že chcem schudnúť. Našťastie so svojou postavou som tak na 80% spokojná, skôr by som chcela spevniť, cítiť sa lepšie a zdravo. 

Našla som si priateľa, ktorý vie dokonalo variť, ale čím som staršia tak viacej pozerám recepty, snažím sa na intráku niekedy aj čo to ukuchtiť, ale asi zemiaky so syrom to vždy nezachránia. Držte mi palce.

Veľmi ma baví sledovať iné bloggerky, ich videá, príspevky sú vždy dokonalé. Dúfam, že sa aj mne raz podarí blogavať tak, aby som s tým bola spokojná, mať dostatočné množstvo inšpirácie a hlavne sa nebáť nových vecí.

Ťažký semester mám úspešne za sebou a najťažší pred sebou, pretože štátnice budú čerešničkou na torte. Držte mi palce, budem to potrebovať a dúfam, že v lete už budem ležať na pláži aspoň s menším titulom Bc. Zuzi.

V poslednej dobe sa snažím nakupovať kúsky, ktoré sú univerzálne a môžem ich skombinovať so všetkým. Už nie sú to kúsky dievčaťa či dievčatka, ale snažím sa už nejako pôsobiť žensky. Dokonca teraz do môjho botníka pribudli aj topánky na vysokom opätku. Uvidím či z toho niečo bude alebo ostanem pri mojom jednoduchom štýle dievčaťa. Na fotke môžete vidieť moje nové rifle.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.