Pretty to see. Hard to catch.

25. marca 2015


Po dlhšej dobe je tu konečne outfit post. Konečne som doma avšak nie nadlho. Moje túlavé topánky dlho doma nebudú, ale užívam si aspoň chvíľu ležať vo svojej posteli, otvoriť plnú chladničku či chvíle s rodinou. Včera som bola po dlhšej dobe s Evkou a malým drobcom. Veľmi som sa na nich tešila. Malý rastie ako z vody. Na pár minút som sa znova postavila pred objektív, aby som Vám ukázala momentálne môj obľúbený outfit. Čiapku som “ulovila“ v detskom oddelení H&M. Fakt by ste sa čudovali, ale niekedy tam majú lepšie kúsky ako v dámskom. Ruksak som predčasne dostala od Petiho ako darček, pretože už dlhšiu dobu som po ňom pokukovala a tak sme sa dohodli, že mi ho dá k mojim ďaleeekým narodeninám. Máte aj vy nejaký ruksak ? Asi sa stane môj “naj kamoš“ na ceste do školy. Conversky som vytiahla zo skrine hneď ako som prišla domov kvôli skvelému slnečnému počasiu. Konečne! Chýbali mi. Snáď to počasie vydrží a nepríde zase nejaká treskúca zima. Trench coat som zladila s ruksakom a na prekvapenie mi v ňom nebola vôbec zima. Nové tričko ste mohli vidieť aj v tomto príspevku. Takto sa cítim pohodlne a toto som ja. Takto ma svet baví a užívam si ho. Nerada sa však pozerám na môj stôl v izbe, pretože je plný kníh, ktoré mi pripomínajú, že sa musím pustiť do písania bakalárky. Ach, už aby bolo po všetkom. 
Photos by Evi

Outfit: top- Cropp / jeans – Gate/ trench coat – F&F / converse – from USA /beanie – H&M / watch – Tommy Hilfiger / backpack – H&M/ sunglasses - Gate


4 komentáre

  1. pekný outfit :) v poslednej dome sa mi začala páčiť viac burgundy farba, takže milujem tvoju beanie :D trench coat je taktiež veľmi pekný :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj ja som rada za tú beanie lebo som ju už dlhšiu dobu zháňala a konečne je moja :)

      Odstrániť
  2. Moc se mi líbí tvůj outfit! Hlavně ten batůžek. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Batužek sa stal momentálne mojím najlepším parťákom ♥

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.