Something about me

19. marca 2015

Pred pár dňami mi do šatníka pribudlo toto jednoduché tričko, ktoré nápisom vystihujúce podľa mňa veľa dievčat. No nie ? Lepšie tričko som ani nájsť nemohla. Už sa teším ako ho budem nosiť ku converskám, keď konečne príde to ozajstné teplo. Tí, ktorí ma sledujete na instagrame viete, že som včera prišla s Petim k nim na východ. Cesta trvala 6 hodín, ale zvládli sme to a dnes už “vegetíme“ pri písaní semináriek a bakalárky. Citím sa tu ako doma aj keď začiatky boli hanblivé, ale čím častejšie sem chodím tým je to lepšie. Dnes som si aj po xy mesiacoch zafarbila vlasy, pretože akosi na to nebol vôbec čas. Konečne som so svojimi vlasmi spokojná. Posledné dni nejako nič nestíham čo si naplánujem. Mám toho veľa do školy, stále píšem nejaké práce či bakalárku a tak táto cesta k Petimu prišla vhod. Možno toto obdobie bude “slabé“ na príspevky, pretože ma čaká teraz ťažké obdobie, ale keď bude len chvíľka času určite sa Vám ozvem.
Už v tomto príspevku som Vám spomínala čaro masky z Avonu. Po týždni v škole, kedy mám skoro stále makeup je dokonalá. Po nanesení je moja pleť dokonale hebká a svieža. Dokonca aj moja mastná pleť na ňu reaguje bez akýchkoľvek nežiaducich “kamošov – akné“ a to je to čo som potrebovala. 
Tieto rúže sú momentálne pre mňa top aj keď stále hľadám ďalšie a ďalšie. Do rúžov som sa jednoducho zamilovala. Máte nejaký tip na pekný rúž ? Sem s ním !
Telový peeling som nejako nepoužívala, ale od kedy som dostala od Petiho mamky tento, už by som sa ho nevzdala. Je jemný k pokožke a k tomu ešte krásne vonia. Máte aj vy nejaký obľúbený peeling ? Príspevok ste mohli vidieť tu.
Papiernictva zbožňujem a tak vždy si dávam záležať aj na diároch či blokoch, ktoré používam v škole. Niekedy v papiernictve strávim dlhší čas ako v obchode s oblečením. Máte to tak aj vy ?
Perličky sú mojím skoro každodenným doplnkom. Keď som bola mladšia nosila som veľké, výrazné náušnice. Teraz však dávam prednosť jemným a viac ženským náušniciam.  
Šatky sú pre mňa najlepšia možnosť do chladných dní. Sú skvelým doplnkom a oživia každý outfit.
Rodina je základ a tohto malého človiečika zbožňujem. Vždy keď ho mám pri sebe nedá sa neusmiať. Už sa teším keď začne behať, rozprávať. Veď už o chvíľu bude mať rok. Je dokonalý.
ON je moje všetko na svete.


2 komentáre

  1. Ja mám najobľúbenejšie M.A.C rúže. Sú síce drahé, ale držia celý deň. Ráno si ho dám, idem do školy, na obed, cestujem, na tréning, zase cestujem, večera a večer ho musím ešte škrabať z pier. Bezkonkurenčne top. Na Vianoce mali takú Vianočnú kolekciu rôznych odtieňov fialovej a tie som si nakúpila :) Nevymenila by som za nič :)

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezký článek! A ty fotky jsou taky skvělé, dodala jsi mi i kosmetickou inspiraci. :-)

    http://todayfluffycookie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.