Something different

23. júla 2015

Dnes bude trochu zmena, aby sa Vám nezunovali príspevky z Chorvátka, pretože ich bude asi veľa. Alebo Vám to nevadí ? Teraz prinášam trochu netradičný príspevok. 
Keď ležím na pláži mám čas rozmýšľať o veľa veciach. Ja som proste taký človek, ktorý veľa premýšľa nad všelijakými vecami. A ten pokoj čo je tu by som nevymenila za nič. Pokukujem na pláži alebo na prechádzkach po všelijakých “outfitoch/neoutfitoch“ ako sa tu ľudia obliekajú. Páči sa mi móda, ktorú tu ženy nosia. Najmä Chorvátky cca v mojom veku. Nie sú to outfity prekombinované. Sú letné a jednoduché aké preferujem aj ja. Poviem Vám, že možno niektoré veci, ktoré si obliekam tu by som si doma neobliekla. Môžem tu aj občas experimentovať. A o makeupe ani nehovorím. Nemaľujem sa. Odpadá mi aspoň starosť odmaľovávať sa a riešiť ako vyzerá moja pleť. Inak som už aj opálená. Wohoo. 
Cez deň by ste ma určite stretli s foťákom, plavkami, shortkami, slnečnými okuliarmi a nejakou karimatkou na pláž. Dokonca nosím aj vlasy v culíku čo keď idem von u nás nenosím vôbec. Fakt si užívam tú voľnosť. Petimu je to tak povediac jedno a už sme spolu dosť dlho na to, aby sme tieto veci nejako riešili.
Naopak, keď ideme večer na prechádzku sa snažím konečne páčiť aj sama sebe a vyberiem niečo pekné. V čom mi samozrejme nebude horúco. Dúfam, že sa mi podarí spolu s Petim nafotiť aj nejaký outfit, ale to radšej nesľubujem.
Ako trávite prázdniny vy ? Ako sa obliekate vy počas dovoleniek ? Budem rada ak mi dáte vedieť a určite v sobotu sa Vám prihlásim s novým príspevkom zase z horúceho Chorvátska.

1 komentár

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.