Summer beauty products II.

9. júla 2015

Možno práve teraz, keď čítate tento článok, sa pripravujem na môj “veľký deň“. Neviem či to mám brať ako nejaký významný deň, ale v mojom štúdiu určite, pretože to učenie na štátnice mi ubralo minimálne 10 rokov zo života (ha ha). Držte mi palce a ja Vám samozrejme o tom určite dám vedieť ako to všetko dopadlo.
V dnešnom príspevku som si pre Vás pripravila ďalších mojich favoritov v rámci tohto leta. Je to dlho ospevovaný makeup od značky Clinique. A vyživujúca maska na ruky a nohy od Planet Spa.
Ako som Vám spomínala po štátniciach sa mi veľmi zhoršila pleť. Počas mesiaca kedy som sa učila na štátnice som sa skoro vôbec nelíčila a moja pleť vyzerala dobre. Avšak v deň štátnic a asi 5 dní po štátniciach som nosila stále makeup. Moja pleť vyzerala ako muchotrávka a to doslova. Nechápala som, že čo sa deje. Myslela som, že je chyba v čistiacich produktoch na pleť, ale to som hneď vylúčila, pretože bioderma mi ako jediná ako tak vyliečila pleť. Potom prišiel na rad makeup a púder. Myslela som si, že ako som si kúpila makeup od Rimmel našla som to čo som hľadala pre moju pleť. Asi som sa mýlila. Používala som ho asi vyše 6 mesiacov a vždy moja pleť po celodennom nosení bola červená, robili sa mi vyrážky atď. ALE, keď to dospelo až do tohto štádia ako prišlo obdobie po štátniciach rozhodla som sa s tým niečo robiť. Hľadala som všelijaké recenzie, veľa som sa pýtala a vyhral tento makeup. Je vhodný pre problematickú a mastnú pleť. Krásne sa prispôsobí tónu pleti, pekne prirodzene kryje, na pleti nevyzerá ako maska, dokonca lieči a neupcháva póry. Už som odskúšala veľa makeupov, ale s takými reakciami ako s týmto od Clinique som sa ešte nestretla. Ešte aj sestra mi povedala, že vyzerá prirodzene a dobre mi sadol. Mám ho v odtieni č. 02 fresh ivory. Presne sedí na moju pleť. Bála som sa objednať odtieň 01 ten najsvetlejší (mám svetlú pokožku), pretože som nechcela pôsobiť až veľmi “bielo“. Je síce drahší, ale do tohto makeupu sa fakt investovať oplatí. Máte s touto kozmetikou nejaké skúsenosti ?
Vyživujúcu masku na ruky a nohy od Planet spa objednala mamina z Avonu, pretože obe máme suché nohy. Našla som ju náhodne v kúpeľni a teraz som šťastná, že som ju odskúšala. Krásne vonia,nemá mastnú konzistenciu a obsahuje bambucké maslo. Po mesiaci používania sa jej už nevzdám. Fakt mi viditeľne zjemnila suchú pokožku na nohách a skvele hydratuje. S touto značkou Planet spa od Avonu mám zatiaľ len pozitívne skúsenosti a ako jediná mi vyhovuje od Avonu. Používate aj vy nejaký produkt od Planet spa ?  

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.