Be the change you wish to see

4. augusta 2015

Posledné dni a hlavne cez dovolenku som mala veeľa času na premýšľanie. Stalo sa zopár zásadných vecí v mojom živote. Nie sú to nejaké “hororové scény“, ale veci/myšlienky, ktoré sa stali počas tohto mesiaca. Prišla som na to, že dosť vecí nie je takých ako by som chcela. S niektorými z nich sa dá niečo spraviť, ale bohužiaľ sú aj veci, ktoré sa zmeniť nedajú. Snažím sa myslieť pozitívne. Samozrejme, nie vždy sa to dá. Avšak snaha sa cení. No nie ? Premýšľala som aj nad blogom. Je ťažké sa v tomto “svete“ presadiť. Robím to samozrejme preto, že ma to baví a aj pre mojich verných čitateľov, ktorým ďakujem za to, že navštevujú môj blog. Konečne som si našla niečo ako vyplniť čas/záľubu a zároveň Vaše komentáre ma napĺňajú šťastím a posúvajú ma vpred. Na blogu je veľa čo zlepšovať. Poviem Vám však pre mňa veľkú novinku. Dostala som od Petiho a čiastočne aj od seba darček. Kúpili sme nový objektív!!! Vytešujem sa z neho ako malá. Dúfam, že už čoskoro s ním uvidíte nový outfit post. Odkedy mám nový foťák, “zaľúbila“ som sa do fotenia. 
Predsavzatie na zvyšok prázdnin je prečítať aspoň tieto dve knihy. Kedysi som čítala viac avšak s príchodom na vysokú školu som si nejak nevedela nájsť čas na čítanie. Kvôli tomu som si v martinuse našla tieto dve knižky. Papierové mestá a Just one year, ktorú som si ako výzvu a na zlepšenie angličtiny kúpila po anglicky. V treťom ročníku a ani vo štvrtom mať angličtinu nebudem. Nechcem ju “zabudnúť“ a mám v nej stále čo zlepšovať, tak mi držte palce nech to zvládnem. Aké knižky patria medzi Vaše obľúbené ? Budem rada ak ma inšpirujete. 
Počas dvoch týždňoch našej prvej spoločnej dovolenky som si uvedomila/utvrdila, čo pre mňa tento človek všetko znamená. Nie vždy svieti slnko, ale tie kvapky dažďa viem “pretrpieť“ len s ním.
Po dovolenke a odchode Petiho sme sa vrhli do pracovných povinností. U starej mamy sme robili domáci kečup. S tým “umelým“ z obchodu sa nedá ani porovnať. Medzi pauzami som skúšala aj nový objektív a fotila kvetinky a zvedavku Lili, ktorá nám skoro ten kečup zjedla. Hovorím, že je vynikajúci.


Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.