My hair

8. marca 2016

V nedeľu takmer celý deň pršalo. Už sme ani nedúfali, že outfit vyfotíme, ale podarilo sa. Avšak svetlo /ako vždy počas zamračených dní/ nie je naj, a preto už nedočkavo čakám na slnečné dni. Taktiež mojou momentálne najväčšou /po mojej divokej pleti/dilemou sú vlasy. Skúšala som šampón od značky Ziaja /čokoládový/. Po dlhšom používaní som prišla na to, že mi vôbec nevyhovuje. Vlasy boli bez objemu a aj keď si vlasy každý deň umývam vyzerali akoby som si ich neumývala týždeň. Môžete to vidieť aj na týchto fotkách kedy som posledný x použila šampón od Ziaja, pretože tieto fotky mi to potvrdili, že to nie je ono. /Naopak ich sprchové gély zbožňujem. Krásne voňajú./ Vrátila som sa naspäť k tomuto šampónu a maske, ktorú som používala pred mojim “experimentom“ šampónom Ziaja. Aký šampón, masku, kondicionér používate vy ?
Rozmýšľam či nezmením účes. Na pintereste stále prezerám účesy s jemným melírom/presvetlením vlasov. Nechcem ho po celej hlave, skôr pár pramienkov na spodných vlasoch. Naposledy som mala melír na strednej škole, ale určite sa zverím do rúk mojej novej kaderníčke, aby to nedopadlo ako na strednej v prípade, že sa pre ten melír/presvetlenie vlasov rozhodnem. Čo hovoríte na túto zmenu ? Mám si nechať túto farbu alebo skúsiť znova ten melír/presvetlenie vlasov ? Poraďte mi !
Zmena v šatníku prišla aj v podobe tohto trička/svetríka. Hľadala som niečo výrazné čím by som oživila moje jednoduché outfity. Keď som zbadala toto tričko/svetrík s bicyklami, hneď som ho musela vyskúšať. Pri skúšaní som mala na sebe aj túto bielu košeľu, ktorá k tomu perfektne sadla. Možno niekomu to príde ako pyžamo/či zvláštna kombinácia bicykel na tričku, ale mne sa to páči a je to určite oživenie do môjho šatníka. Nikdy by som si nemyslela, že si takéto tričko/svetrík raz kúpim.

Photos by Peti
Outfit: sweater- H&M  / shirt - Otto / trousers – House / shoes - topankovo.sk / bag - Deichmann / earrings – Takko / watch - Tommy Hilfiger

4 komentáre

  1. och, amazing outfit!
    Perfect shoes <3
    LOVELY!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný outfit, len by to chcelo trošku iné topánky, tieto ti opticky skracujú nohy, zvlášť s tými nohavicami v podobnej farbe. Ale to tričko s bicyklami je super :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tie topánky páčia a nikdy som sa na ne nepozerala, že by mi skracovali nohy, ale ďakujem za poznámku :)..Je ! :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.