♥ Sny ťa môžu inšpirovať, ale ciele zmenia tvoj život / Motivácia ♥

21. marca 2016

Práve sme prišli po víkende na intrák. Moja mamina mala meniny, a tak sme s Petim víkend trávili u nás. Oddýchla som si od “mestského/zvolenského“ vzduchu a opäť sme vo Zvolene. Tento týždeň bude “zaujímavý“. Môj diár je do štvrtka plný. Chcem stihnúť konečne dokončiť pár prác do školy, samozrejme čas som si vyhradila aj na príspevky a vo štvrtok cestujeme s Petim k nim na východ. Prvýkrát strávim Veľkú noc na východe. Som na to zvedavá. Vždy trávim sviatky s rodinou, a preto dnešné lúčenie ma trochu mrzelo, ale už sa o dva týždne budem tešiť zase na nich. Ako budete tráviť sviatky vy ?
Pred pár dňami som sa inšpirovala jednou mojou obľúbenou vloggerkou a spísala si pár cieľov, ktoré sa snažím dodržiavať. Okrem tých tajných Vám sem mojich pár bodov napíšem:
 v nedeľu pred spaním si vezmem diár a naplánujem si pár cieľov, ktoré musím v daný týždeň splniť, potom veci, ktoré musím spraviť do školy a samozrejme spisujem si príspevky, ktoré by som chcela napísať na blog,
 hľadám inšpirácie v oblečení, kozmetike, pretože chcem zmenu opäť. Skúšam nové líčenie a trochu som obmenila pár vecí zo šatníka. Najnovšie pokukujem po teniskách, ktoré vôbec nenosím na bežný deň, ale páči sa mi to u mojich obľúbených blogeriek. Avšak pri ich skúšaní mám pocit, že sa mi vôbec nehodia, ale chcem ich a bude to nová výzva,
po 3,5 roka hnedých vlasoch som sa odhodlala na zmenu. Už som objednaná ku kaderníčke a osudný deň bude 1.apríla. Ja len sa modlím nech po tejto zmene budem spokojná a budem sa cítiť dobre. Takže posledných 11 dní len hnedovláska.
snažím sa každý deň myslieť pozitívne a hlavne nemať zlú náladu, ktorá mi pokazí celý deň,
  snažím sa menej stresovať, piť veľa vody, neriešiť stále moju pleť a tešiť sa z maličkostí - ďakovať,
 užívať si prítomnosť mojej rodiny a Petiho, pretože rodina je to najdôležitejšie,
pravidelne cvičiť, pretože v posledné dni to bolo fakt nepravidelné a je to po tomto víkende vidieť,
neporovnávať sa s druhými,
 Nikdy nedovoľ, aby ťa strach z prehry vyradil z hry.

8 komentárov

  1. Ja budem na sviatky tatiez na vychode, co je u mna v podstate doma a tesim sa ze si oddychnem od Blavy. Inak super napisat si taketo ciele :) Paci sa mi tvoj blog a bolo by som velmi rada, ak by si si pozrela a ty moj, mozno najdeme spolocne zaluby :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tak ti prajem pekné sviatky a poriadne si oddýchni :)

      Odstrániť
  2. tie ciele sa mi pačia,hlavne ďakovať a tešiť sa z nového dňa tym sa riadim ja,,a držim palce nech odídeš spokojná od kaderníčky,a na východe to môže byť zaujímavá veľká noc, ja som bola minulý rok u priateľa na veľkú noc a teraz bude on u nás:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem,snáď tie vlasy už konečne nejako ožijú :) ešte si ju užite :)

      Odstrániť
  3. Som zvedava ako dopadne zmena a drzim palce :)

    Pozyvam na MEGA giveaway o Niveu, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.