# HAIR CARE

9. apríla 2016

Mám toho veľa. Začína sa mi týždeň odovzdávania prác, zápočtov a prezentácii, ktoré tak neznášam. Necítim sa dobre keď som stredobodom pozornosti. Som nervózna, mám scvrknutý žalúdok a keď vidím plnú miestnosť ľudí, pred ktorými mám hovoriť, spraví sa mi hrča v krku a v tej chvíli by som najradšej zutekala. Držte mi v pondelok a utorok palce.
Rada by som Vám ukázala moje vlasy, ale ako plynie čas “od zmeny“ mám pocit, že sa vlastne nič nezmenilo a vlasy sú rovnaké len o pár vláskov blond bohatšie. Asi s doslova ombré účesom by som nebola spokojná ako som teraz. Na vlasy dávam všelijaké olejčeky (kokosový a tento skvelý elseve) a samozrejme už 4 roky používam skvelý sprej od Pantene, na ktorý nedám dopustiť. Ak ste na tieto produkty zvedaví, čítajte ďalej.
Ako som začala chodiť na vysokú školu a viac sa “túlala“ po obchodoch našla som tento skvelý vyživujúci sprej na vlasy Pantene Aqua light. Je dvojzložkový, a preto pred použitím ho treba poriadne zatriasť a aplikovať na vlasy. Využívam ho každé ráno pri rozčesávaní vlasov alebo po umytí vlasov. Môže sa použiť na suché ako aj na mokré vlasy. Neoplachuje sa. Vlasy po ňom krásne voňajú celý deň. 
Kaderníčka mi prízvukovala, že po nafarbení pramienkov na blond budú končeky suchšie. Keď mi priniesla poštárka poukážky z DM-ky s 50% zľavou na tento olej, nemohla som ju nevyužiť. Je dokonalý a obsahuje 6 extraktov z kvetinových olejov. Používam ho večer a to tak, že si do dlane 3x vytlačím tohto olejčeka, pár sekúnd ho zahrejem dlaňami a nanesiem do koncov a najmä na končeky vlasov. Olej sa nenanáša ku korienkom. Je možné ho použiť aj pred farbením, ale to som ešte neskúšala. Mne osobne nejako extra nevonia, ale takmer po dvojtýždňovom používaní vidím, že moje vlasy sú vyživené a čo je hlavné, že vôbec nie sú suché. 

Používate aj vy nejaký top produkt na vlasy, na ktorý nedáte dopustiť ? 

16 komentárov

  1. Ten PANTENE spray na vlasy mám aj ja a patrí medzi moje najobľúbenejšie! :) Vlasy vyzerajú naozaj zdravšie a prekrásne vonia! :) Úplne najradšej ho používam cez leto. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si už bez neho nevedela predstaviť deň. :)

      Odstrániť
  2. Suché šampóny značky Batiste patria medzi moje najobľúbenejšie produkty na vlasy. ❤

    www.peoniesandcupcakes.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som ich aj ja musela odskúšať a sú fakt super Mon :)

      Odstrániť
  3. Skvelý článok ! :) O vlasy sa snažím vždy starať a dávať si na ne správne výrobky. Tieto čo máš ty som ešte neskúšala, ale rada vyskúšam :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten olej od Elseve už chci hodně dlouho vyzkoušet :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja používam od Garnier Fructis split ends serum na rozštiepené končeky a už ho používam dosť dlho, mnám druhé balenie, je síce také malé, ale vydrží naozaj dlho. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pantene Spray mám taky ,) Je skvělý a krásně voní :) Od Elseve používám šampon a masku a taky moc krásně voní :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak ten Pantene si musím zaobstarať :) vždy mi pripomína detstvo,lebo sme ho doma používali :) ja nedám dopustiť na olej na vlasy od Garnier :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.