A moment for yourself

10. februára 2017

V posledných dňoch mi stále behá v hlave myšlienka, že ak sa mi podarí ukončiť školu čo bude potom. Či si vôbec nájdem prácu. Toho sa najviac obávam. Priala by som si niečo kreatívne, v oblasti módy, marketingu. Chytá ma posledné dni menšia panika, že už za pár mesiacov bude po škole a čo bude potom. Aká je Vaša vysnená budúca práca ? Máte pre mňa nejaké rady ako si nájsť tú svoju vysnívanú prácu ? Ja mám fakt z toho depku.
Momentálne trávim pár dní doma. Zmena prostredia urobí s človekom divy. Vo Zvolene je to trochu iný svet. Som rada keď prídem domov, vyvetrať si trochu hlavu od negatívnych myšlienok a spravím si aspoň jeden deň pre seba kedy úplne vypnem. Určite mi dáte za pravdu, že takéto chvíle človek vo svojom živote potrebuje. Ak ste zvedaví na pár tipov čo mi v takýchto chvíľach pomáha tak to sa dozviete v dnešnom článku.
Dni bez makeupu milujem. Najmä keď som doma. Takéto dni využívam najmä na rôzne masky, masáže tváre a mastičkovanie. Momentálne skúšam masky od Garnier, keďže moja pleť už od skúškového má štrajkovacie obdobie a nie a nie to ukludniť. Masky od Garnier sú TOP. Pleť je po aplikácii dokonale hladká a hydratovaná. Musíte však prežiť to, že na 15min budete vyzerať ako múmia (haha). Aké masky na pleť používate vy ?
Počas toho ako mi maska na pleti pôsobí nalakujem si nechty,stihnem aj naplánovať pár príspevkov, zapísať si pár dôležitých vecí a prezrieť si inšpirácie na články na mojom obľúbenom pintereste. Milujem plánovanie. Hoci neplánujem všetko do poslednej bodky, stáva sa aj, že mi moje plány zlyhajú, ale aj napriek tomu to zbožňujem. Na Vianoce som dostala od sestry diár na 5 rokov. Presne taký som chcela. Slúži mi ako malý denník, do ktorého si zapisujem najdôležitejšie momenty každý deň. Aj vy si píšete denník alebo niečo osobné ? Takéto spomienky sú podľa mňa najcennejšie.
V takýto deň samozrejme nevynechám ani prezeranie všetkých obľúbených blogov a videí, ktoré som počas týždňa nestihla. Určite mi dáte za pravdu, že to zaberie hooodiny času. Večer pred spaním si zvyčajne pustím nejaký dobrý seriál alebo film. Aj vy ste taký maniak do prezeraní blogov a videí ? Dúfam, že ma v tom nenecháte samu.(haha)
Pri mojom oddychu mám vždy zapálenú sviečku s nejakou vôňou. Na intráku mám jahodové a vanilkové. Tu doma zase vedie levanduľa, ktorá vonia krásne. Využívam ich aj vtedy keď si napustím plnú vaňu s množstvom peny, zhasnem svetlá a vtedy fakt, že úplne vypnem. Ešte sa mi však nestalo našťastie, že by som vo vani zaspala (haha). Milujem sviečky. Majú pre mňa magickú a uvoľňujúcu atmosféru.


A čo robíte vy keď máte aspoň jeden deň pre seba ?
Užite si piatok a víkend. Na blogu sa opäť dúfam vidíme v pondelok.😙

7 komentárov

  1. Júúj tak ja som tiež maniačka v pozeraní blogov a videí :) No nenechám ťa v tom samu :) A pokiaľ ide o masky, ja používam sem tam masku od Lush, takú zelenú s mint, ale nepríde mi na um názov. No a pokiaľ ide o prácu, ja som mala rovnaký problém, mala som z toho depku po skončení školy a nevedela som si nájsť prácu.. tiež by som najradšej robila v oblasti módy, ale to je asi sen každej baby...preto mám aspoň blog, nech si plním "svoj sen" aspoň takto, nech ma niečo napľňa, nech mám aspoň hobby.. :) držím prsty v hľadaní práce

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti za pekný komentár :) A som rada, že si ma v tom nenechala samu :) Máš pravdu, je to sen každej baby, mňa len mrzí, že na Slovensku je málo možností robiť to, čo človeka naozaj napĺňa a baví..ty si to dobre vyriešila, ja uvidím kam ma ešte život zavedie..ďakujem :)

      Odstrániť
  2. S tou školou to máme podobné myšlenky. Taky nad tím občas přemýšlím. Jinak v článku mě moc zaujaly tvoje hodinky, miluji takovéhle jednoduché. A teď k otázce co dělám když mám den pro sebe. Tak to většinou relaxuji, jdu na procházku se psem, čtu si nebo se prostě jen tak válím u televize :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Haha, s těmi blogy to mám stejně. Videa až tolik nemusím, ale blogy, to je moje. Jelikož nám na intru nejede wi-fi, sjíždím teď všechny články za poslední týden - a že jich je, ale stejně to miluju.
    Moje spolubydlící se teď taky zamilovala do těchto masek. Mě nechávají chladnou, jelikož jsem nenašla, že by byly pro aknózní pleť a já preferuji ty matující.
    Bez make-upu chodím téměř celý týden, takže to už pro mě není svátkem. :D Naopak namalování ano.

    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj ja milujem také dni bez makeupu keď si dávam rôzne masky a olejíčky :) a rada si pozriem aj videá a blogy, len nie vždy je na to dostatok času a tak si niekedy stihnem pozrieť iba moje obľúbené blogy :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úžasný článok. Ja si dni bez líčenie neviem predstaviť. neviem čím to je ale cítim sa nepríjmne keď na sebe nemám aspoň trošku korektoru. Ak mám nejaký ten čas pre seba, tak väčšinou ho strávim spaním alebo len prezeraním nejakých zaujímavých blogov alebo inšpirácií.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hezký článek! I já mám své dny bez make-upu, nejčastěji o víkendu. Je dobré i pro pleť, že si na chvíli odpočine. Když mám nějaký čas pro sebe, tak ho nejraději trávím na blogu nebo s knížkou. Ráda si čtu i blogy ostatních :) Co se týká té práce, tak držím pěsti! Já po VŠ jsem sama přesně nevěděla, co chci dělat. Nejraději bych změnila obor. Mám kamarádku, která by se ráda věnovala svatbám nebo plánováním akcí... ale bohužel finanční stránka v tomto ohledu není uspokojující... což bohužel chápu, někdy se musí zvážit pro a proti a nebo hledat dál.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.