Beauty time / L´Oreal Detox Mask

10. marca 2017

 Musím sa priznať, že tento mesiac v rámci starostlivosti o pleť vedú čistiace masky. Kúpila som si ich rovno dve a mám ešte jednu od značky Artistry. Článok o mojej starostlivosti o pleť ste mohli vidieť v tomto článku. Veľmi sa nezmenila akurát používam masky na pleť a makeup odstraňujem detskými obrúskami, pretože jedine po nich moja pleť nie je červená a netvorí sa mi po nich akné.

Podľahla som aj ja tomuto ošiaľu. Konkrétne tejto maske od L´Oreal Detox mask. Myslela som si, že keď je okolo nej taký bum, tak tie čierne bodky bude naozaj pomaličky redukovať. 
Má 50ml a v 101 drogérii som si ju kúpila za 11.99€ - čo je podľa mňa dosť na taký malý obsah, ale poznáte to – vidina toho, že možno to je ten produkt, ktorý Vás zbaví čiernych bodiek/akné bola silnejšia. Použila som ju 2krát. Maska po zaschnutí na pleti Vám presne ukáže upchaté/čierne bodky – čo je podľa mňa super. Po aplikácii (10min) bola pleť pekne jemná a cítila som pnutie. Negatívum vidím jedine tú parfumáciu čo nie je príliš fajn pre moju zmiešanú/problematickú pleť a po 2 použitiach masky som sa hneď vyhádzala na celej pleti. Dokonca aj môj Peti čo on má hladkú pleť. 
Možno nám nesadla alebo je to fakt fáza čistenia a má to tak byť. ALE určite stojí za vyskúšanie. Možno práve Vám bude vyhovovať a budete s ňou spokojné. Masku však ešte určite vyskúšam aspoň na nos, ale na celú pleť určite nie. Máte nejaké skúsenosti s touto maskou ? Aké masky na pleť používate vy ?


4 komentáre

  1. Zaujimave, ja mam s touto maskou len dobre skusenosti a dost som si ju oblubila, vlastne vsetky tri. Ja mam citlivu plet a nemala som s nou taketo problemy, ale ja pouzivam podobne masky uz dlhsie tak mozno je moja plet uz zvyknuta.
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem čím to bolo, že som sa tak vyhádzala, čo ma mrzelo keď som na ňu počula chválu :/

      Odstrániť
  2. Mne vyhovujú masky z Avon. Najobľúbenejšia je s citrónovou trávou - pleť pekne vyčistí a aj póry sú menej viditeľné. Navyše zbožňujem jej jemnú vôňu :-) Tiež je skvelá tá s výťažkami z Mŕtveho mora ;-)

    Ale každému vyhovuje iné...

    www.peoniesandcupcakes.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I like L'oreal! Great post, Dear!
    I'd be happy friendship blogs ♥
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.