BEAUTY TIME / 5 My best nude nail polishes

26. apríla 2017

O hodinku sa chystám konečne po pár týždňoch domoov. Neviem sa dočkať na moju rodinku a malý prírastok Jurka. Už sa teším, keď ho vystískam. Posledné dni som poriadne nespala a snažím sa to dobehnúť, ale akosi mi to nejde. Vidno to na mojej pleti, na vačkoch pod očami, jednoducho ten stres a nervy síce aspoň na chvíľu zo mňa opadli /dnes som tú diplomku už konečne odovzdala JUPÍÍ/, ale cítim sa slabá ako mucha. Snáď sa to už čoskoro zlepší. Ako sa máte vy ?
Dnes by som Vám rada “predstavila“ moje momentálne najobľúbenejšie nude laky na nechty. Som maniak na laky, páčia sa mi, stále by som menila farby, avšak teraz dostali prednosť skôr nude odtiene a niekedy to “zamixujem“ aj s červeným lakom na nechty /tomu sa jednoducho nedá odolať/..a aké to sú ? Tieto !😊
Toto je môj momentálne najnovší prírastok. Maybelline colorama odtieň 301. Mohli ste ho vidieť aj na mojom instagrame. Mám ho akurát na nechtoch a je topka. Ešte ani raz som ho neopravovala a to ho mám už 4 dni na nechtoch, čo sa mi nestáva. Je to môj prvý lak od tejto značky a určite nie posledný. Aké máte skúsenosti s touto značkou v rámci lakov na nechty vy ?
Ďalší lak je tento od Essence colour & care 01 take a break. Nosím ho v dvoch vrstvách a najmä v lete keď som opálená, pretože je dosť svetlý. Odtieň po nanesení viacej vrstiev je do takej jemno béžovo-bielej farby, dokonca chráni nechty a na “obale“ je napísané, že obsahuje prírodné zložky.
Aj tento je môj čerstvý prírastok z kolekcie Rita Ora od značky Rimmel, odtieň 852 too cool. Je to taký odtieň baby blue farby, ktorú ja mám veľmi rada. Už ste vyskúšali nejaký odtieň z tejto kolekcie ?
Lak od Essence 37 serendipity je môj obľúbený lak v svetlosivej farbe. Minulý rok som ho nosila dosť často, našla som ho ako inšpiráciu u jednej blogerky a musela som ho mať aj ja. Na nechtoch vyzerá skvele.
Medzi moje obľúbené nude laky patrí aj tento od Catrice 117 Mauve to the beat. Laky od Catrice kupujem najradšej, pretože dobre držia, cenovo sú fajn a majú krásne farby.


Aká značka v lakoch na nechty je Vaša najobľúbenejšia ?

2 komentáre

  1. ja mám rada laky od Avonu, inak toto sú náádherné odtiene, hlavne ten catrice musím kuknúť :) k diplomke gratulujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, v poslední době jsem si oblíbila celkově značku trend it up. Od této značky mám sice zatím jenom jeden lak, ale je to má láska. Dál mám ráda laky od oriflame, nebo miss sporty. Nepotřebuji nějak drahé laky - na výdrž totiž nehledím.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.