Diary days X. / Opäť začínam blogovať

3. júla 2017

V živote človeka prídu pekné, šťastné chvíle, ale aj tie smutné a negatívne dni, kedy si uvedomí, že nie vždy bude/je cesta v živote rovná, bez akýchkoľvek prekážok. Problémy sú súčasťou života a je len na nás ako sa k nim postavíme. Či sme ochotní bojovať, napraviť chyby alebo si nechať utiecť príležitosť "byť šťastný" pomedzi prsty.V tomto odstavci som zhrnula obdobie, za ktoré som sa Vám na blogu neozvala. Dúfam, že sa máte dobre a že Vám môj blog trochu chýbal /haha/, pretože mne veľmi. Budem sa to tu snažiť rozbehnúť znova, lepšie. Mám už plány aké príspevky by som chcela na blog prispievať. Snáď sa mi to podarí 3x do týždňa, ale to Vám zatiaľ nebudem sľubovať. Uvidím ako mi to pôjde, ale dám do toho všetko, aby to tu fungovalo tak,  ako o tom snívam už dlho. Dnes mám pre Vás pripravený zhrňujúci článok obdobia, kedy som na blog neprispievala, venovala sa škole a osobným veciam. Tak poďme na to!
Počas učenia sme cez Máj boli s Petim na dvoch svadbách. Vydávala sa moja sesternica a Petiho sestra. Takéto odreagovanie prišlo vhod. Aspoň tieto dve soboty sme nemysleli na učenie, zabavili sme sa, strávili deň s rodinou, prišli na iné myšlienky a opäť načerpali silu do kôpky papierov čo čakala doma. 
Počas dní učenia som samozrejme nechala aj moju pleť trochu oddýchnuť od každodenného makeupu a ona sa mi za to odvďačila. Samozrejme stres nepridáva nikomu a moja pleť bola všelijaká, ale konečne sa to už začína dávať do normálu. Kozmetika od Havlíkovej prírodnej apotéky je pre moju pleť zázrak. Určite Vám o nej dám ešte na blogu vedieť.
Týždeň pred dňom “D“ bolo najhoršie. Stres, nervozita..už som myslela len na to, kedy budeme mať za tým. Ja som mala v pondelok a Peti v stredu, takže stres zo mňa opadol až po strede, kedy sme si mohli obaja vychutnať ten pocit, že je po všetkom, že sme to zvládli a to dokonca na samé Ačka! Trochu ma aj chytila nostalgia, že už nebudem študentka, že už budúci rok neprídem na intrák, do školy, už mi mamina nepobalí jedenie na intrák a nebudem žudrať na ťažký ruksak s tým, že ho neviem zapnúť, pretože mi nabalila jedenie nie na týždeň, ale na mesiac /haha, mami ľúbim ťa/, nenapíše mi povzbudzujúcu sms pred každou skúškou a ocino mi nebude volať, že “už prídi domov, kúpil som nám čokoládu“ /o čokoládu sa s ocinom stále delíme, pretože ju zbožňuje tak ako aj ja, ďakujem oci, že mám takého parťáka/..počas 5 rokov som si toho zažila veľa, spoznala som ľudí, ktorí za to stoja, ale aj takých, ktorým sa budem vo svojom živote snažiť vyhýbať, som silnejšia, pretože tie prekážky, pády ma vyformovali tak, že už nie som taká naivka aká som bývala..okrem toho všetkého..škola mi dala Petiho a za to jej budem do smrti vďačná.
Po štátniciach sme úspech najskôr oslávili s našimi a potom sme išli na týždeň na východ. Táto fotka je konkrétne z Prešova, kde sme boli s Petim na malý výlet. Na Havlíkovú prírodnú apotéku v obchodíku Alchemilka mali zľavy a mne akurát dochádzala ranná čistiaca maska tak som to využila. Zároveň sme kúpili môjmu synovcovi darček k narodkám a 18.6 sme ich oslávili v spojení s krstinami môjho druhého synovca.
Synovec Jurko rastie ako z vody. Na každého sa škerí a snaží sa komunikovať. Zbožňujem jeho bábätkovskú vôňu. 
Ku štátniciam som si dala darček v podobe týchto topánok a šiat na krstiny. Poznáte to. Topánky sú v každom obchode pohodlné, ale naozaj to zistíte až po ich vyskúšaní “na dlhú trať“. Neskutočne mi dotlačili nohy a narobili pľuzgiere, že som sa bála, či sa mi nohy do promócii zahoja. Som zvedavá na druhý pokus, ale pre istotu si už beriem náhradné topánky /haha/.
Miesto hostiny promócii vyberal hlavne ocino, pretože nepriamo mi naznačoval, že by bol rád, keby to bolo u nás na zámku ako to mali aj moji súrodenci a tak som mu spravila radosť. Mali sme samé špeciality. A toto nie je hruška, sú to zemiaky vyformované do tvaru hrušky. Cítila som sa tam skvele, jedlo bolo vynikajúce a oslávili sme promócie spolu s Petim, takže to super vyšlo. Ďakujem mojej rodine, že strávili tento deň s nami.

A čo máte nové vy ? Ak aj vy ste dosiahli nejaký úspech maturita/titul..tak Vám gratulujem a prajem Vám nech sa Vám darí a nech sa Vám plnia sny!


6 komentárov

  1. Krasny članok, ja mám ešte rok na maturitu, ale tebe gratutulujem že si všetko zvládla.
    Tie topanky su nadherne, len škoda tej nepohodlnosti :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti a držím ti palce na mature, ale ešte pred tým si poriadne uži leto lebo učenia budeš mať ešte dosť :) Veď práve, ale hádam ich nejako rozchodím :)

      Odstrániť
  2. Teším sa už na nové články a zároveň vám obom gratulujem :)
    A zaujímalo by ma odkiaľ máš tie topánky? ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme ti :) Sú z Mumaxu, kupovala som ich v kamennej predajni Svidník, ale majú aj stránku mumax.sk len tam nemajú všetko..:/

      Odstrániť
  3. Nádherné fotky :) Tie cupcakes vyzerajú úžasne a tvoj outfit sa mi neskutočne páči! :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem ti :) a tie cupcakeky chutili tak skvelo ako vyzerajú :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.