2018

4. januára 2018

A je to tu. Rok 2018! Nové predsavzatia, výzvy, zmeny..nový začiatok. Mimochodom dávate si nejaké predsavzatia ? Ja som sa už z minulých rokov poučila a dávam si hlavne také, ktoré viem, že dokážem splniť /haha/. Mám veľké očakávania od roku 2018, ale samozrejme s nohami na zemi. Silvester sme oslávili s kamarátmi prvýkrát v našom domčeku čo takto pred rokom by sa nám možno ani vo sne nesnívalo, že kde budeme a čo sa všetko udeje. Po dvoch týždňoch dovolenky si však neviem predstaviť pondelkové vstávanie do práce. Bude to zaujímavé. Ako si ty oslávil Silvester? Študentom držím palce pri skúškach /zvládnete to/.
Akurát dnes som si robila plány na mesiac Január a popravde nás čaká s Petim toho celkom dosť, ale verím, že to zvládneme a aspoň tie prioritné veci sa nám podarí vyriešiť. A čo nás teda v Januári čaká?
1.Výber svadobných oznámení – nečakám, že padne rozhodujúce slovo, ale už mať aspoň ako takú predstavu aké by sme chceli a hlavne čo v nich bude napísané. Peti to necháva na mňa, ale aj tak sa vždy uisťujem či je s mojimi návrhmi spokojný. Musím uznať, že má tiež vkus.
2.Prvá svadobná výstava, skúška šiat a Petiho oblek – o týždeň presnejšie 13.januára ma kamarátka Nikol pozvala na svadobnú výstavu do BA kde bude vystavovať aj ona a budem súčasťou jej stánku. Veľmi sa na to teším a neviem sa už toho dočkať. Pomaličky mám už aj v hlave predstavu o svadobných šatách a s mojou mamkou, sestrou a kamoškou plánujeme absolvovať prvú skúšku. Peti si plánuje dať ušiť oblek na mieru a už máme predstavu aspoň o farbe. Máte nejaký tip na salón so svadobnými šatami, do ktorého by som sa mala ísť určite pozrieť?
3.Kúpiť si knižku Milk and honey a viac čítať – mrzí ma, že ani počas dovolenky som sa neprinútila viac čítať. Po knižke Milk and honey pokukujem už nejaký ten piatok a dúfam, že už sa odhodlám a kúpim si ju, pretože tie recenzie, ktoré na ňu čítam svedčia o tom, že je stvorená pre mňa.
4.Objednať obrúčky – s Petim sa chystáme navštíviť aspoň pár obchodov a vybrať obrúčky. Kočky, ktoré ste už vydaté – dali ste si gravírovať dátum, meno alebo odtlačok? Nemáte nejaký tip na kvalitné obrúčky za primeranú cenu ?
5.Viacej piť vody – pijem veľmi málo. Niekedy mám dokonca pocit, že za jeden deň vypijem max 2 poháre vody čo je fakt málo.
6.Dekorácie do kuchyne – chcem si trochu zútulniť kuchyňu. Plánujeme s Petim na jar maľovať, pretože je momentálne žltá /v pôvodnom stave/, kúpiť si nejaké doplnky a určite nejakú peknú vintage záclonu.
7.Výzdoba – keďže výzdoba sály kde budeme mať svadbu nie je veľmi lacná záležitosť, plánujem si nejakú výzdobu dodať aj sama. Môj ocino pracuje rád s drevom a určité veci mi vyrobí aj on, mamina rada dekoruje, sestru mám tiež kreatívnu a samozrejme už aj jamám plány aké veci budem vyrábať. Už sa na to veľmi teším a plánujem začať už tento víkend.

A aké máš plány na Január ty?

4 komentáre

  1. Zuzi, šťastný nový rok! Aj ja mm od roku 2018 veľké očakávania aj čo sa týka blogovej sféry, veľmi by som sa chcela posunúť vpred a viem že aj ty :) Držím prsty. No a vodu som zabudla zahrnuť do mojich predsavzatí!! Dakujem za pripomenutie. Ja som si dala predsavzatia, že nebudem meškať, lebo to robím vždy a všade a po druhé, že budem každý den robiť drepy od 50 vyššia a zatial to splnam :D a vodu zahrnam k tomu :D plus obrucky sme si davali robit v Zlatokov Trenčín v Prešove a sme spokojní.. dali sme si obyčajné klasické zlaté, pretože tie mi najviac pripomíínajú pravé obručky a gravirovaniesme mali zdarma k tomu, my mame aj datum aj meno vovnutri.. :) Moj Peto má čistu a ja mam cistu s očkom :) veľa stastia pri vyberani

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šťastný nový rok aj tebe! Po prvé, knihu milk and honey odporúčam všetkými 10! A po druhé, držím prsty vo všetkých svadobných prípravách a nech sa ti všetky tvoje predsavzatia plnia:)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si předsevzetí nedávám, ale letos jsem si taky jedno dala - též pít víc vody. A pomohla mi k tomu aplikace, kde si zapisuji, kolik jsem toho vypila. Ta mi i vypočítala, kolik bych měla při své váze za den vypít a je to fakt super, člověk se pak víc snaží pít :-D hlavně proto, že tam je "průvodce" taková kapka vody a ta je vždy smutná, když člověk málo pije, takže mě to nutí pít, aby smutná nebyla :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je fajn,že niektoré plány máme tak trocha spoločné..ja som si predsavzatia nedávala,lebo presne viem,ako by to dopadlo,ale tiež som sa začala od januára viac venovať knižkám a hlavne čítať také motivačné knižky...Musím priznať,že aj ja počas dňa pijem dosť málo vody a taktiež by som to mala zmeniť :) . Chcem ti popriať pekný rok 2018 a prajem veľa úspechov pri svadobých prípravách <3
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.