Bytový dizajn / Kuchyňa

12. januára 2020


Mám tu pre vás malú inspo. Rozhodla som sa,že ak vás to zaujme, budem pridávať na blog články o bytovom dizajne. Tak mi dajte vedieť či vás takéto články bavia a mám v tom pokračovať. Moje inšpirácie,čo ma zaujalo,čo sa mi páči. Momentálne je to u nás s Petim "horúca" téma,pretože ak všetko pôjde ako má, tak nás čaká veľká prerábka nášho domu. Nebude to prerábka na pár mesiacov. Rátame skôr na cca 3 roky pokým postupne všetko vybudujeme a zariadime tak ako chceme. Ja by som to už najradšej mala za sebou,pretože som zvedavá ako počas prerábky budeme fungovať,ale zase verím,že to zvládneme a nakonci si s Petim povieme,že to za tie nervy stálo.

Dnes tu mám pre vás malú inšpiráciu našej budúcej kuchyne. Plánujeme vytvoriť jednu veľkú miestnosť, kde bude klasicky kuchyňa spojená s obývačkou a veľkou terasou. Práve tam si budeme s Petim a deťmi vychutnávať výhľad do záhrady. Doplnky,nábytok a dekorácie chceme ladiť v škandinávskom/vidieckom štýle a klasicky ako je už u mňa zvykom vybrali sme kombináciu biela,sivá,modrá a drevo.

Momentálne sa pohrávam s myšlienkou,že pustím fantáziu naplno a namiesto bielej klasickej linky pôjdeme do sivej alebo modrej. Samozrejme s bielymi obkladačkami,drevenou doskou a so vzorovou podlahou. Neviem,láka ma to len nevie či ma to neomrzí a biela linka je predsa nadčasová a taká klasika. To si ešte musíme premyslieť. V kuchyni chceme určite barový pult a linka bude tvorená len zo spodných skriniek. Vrch bude asi len poličkový,max. možno jedna menšia skrinka a dokonca aj na taniere by som chcela špeciálnu poličku kde budú taniere len "zacviknuté". Dúfam,že ma chápete,haha. V kuchyni sa nám páčia na plafóne hrady a taktiež jeden kúsok steny bude vytehličkovaný. 

Jedálensky stôl by sme chceli mať pri okne a aj stolík s kávovarom,šialkami nebude chýbať. Ten sa mi vždy páčil samostatne a pekne dotvára jedálenský celok. Nemám rada totiž keď je na linke poukladanch plno spotrebičov ako to máme napr.teraz keďže linka je stará a odkladacieho miesta málo.

Budúci týždeň, ak sa podarí, plánujeme cestu do Ikei,pretože sme zistili, keď niekoho k nám pozveme na obed alebo keď boli Vianoce,že nám chýbajú ešte nejaké taniere,misky atď. A tam majú teraz krásne novinky riadu. Už sa neviem dočkať!

Pekný zvyšok nedeľného večera! :)

1 komentár

  1. Ahoj, máš úžasně zařízenou kuchyň. Inspirovalo mě k předělání mé kuchyně. Koupila jsem si novou kuchyňskou linku a teď bych potřebovala ještě sehnat vhodné osvětlení, které doplňovalo interiér. Na netu jsem objevila tyto webové stránky, ale mám dotaz, máte někdo z Vás zkušenost tímto webem. Děkuji za odpověď. Pěkný den.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.