#1 Tip na knižky

19. februára 2021

Ešte pred tým ako sa mi skončil "študentský život" som si začala vytvárať svoju knižnicu, ktorú som chcela mať vo svojej budúcej pracovni. Bude tam o 2 roky. Určite bude. Pokým však príde deň kedy si do nej budem ukladať moje obľúbené knižky zatiaľ takto vám chcem predstaviť tie ďalšie, ktoré pribudli. Tri z nich mám požičané, ale plánujem si ich kúpiť, pretože stoja za to, aby boli v mojej knižnici.
Odkedy máme Kubiho som začala čítať knižky najmä tie o rodičovstve a dala som teda prednosť pred tými motivačnými, ktoré sú moje fav. Určite ak ste mamina/ocino odporúčam tieto:
Olivia,

Taká čo mi dala do života veľa, pretože zdravie je najdôležitejšie, ako sa nezahlcovať zbytočnosťami, vedieť vytriediť to čo už nepotrebujete, povzbudenie:
Hygge,
Toľko inšpirácie,ktorá je v tejto knižke na zariaďovanie interiérov. Wau. Nečakala som,že tak zapadne do môjho vkusu. Je perfektná ak sa vám páči boho, prírodný štýl (zemité odtiene, biela, drevo), baví vás DIY. Ako jednoducho doplnkami oživiť "nudnú" izbu v dome atď. To všetko a veľa ďalšieho nájdete v tejto knihe.
Na mojom wishliste ešte čakajú knižky, ktoré by som si rada prečítala. O tých vám určite napíšem nabudúce. Aké sú vaše obľúbené knižky?

Opatrujte sa a buďte všetci zdraví!



Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.