Blogger part II.

15. mája 2014



Ahojte! Dúfam, že Vás dnes nikam neodfúklo. Ja som dnes poriadne ani z domu nevyliezla, pretože sa učím na skúšku, držte palce, ale musím sa pochváliť, že včera som jednu zo skúšok spravila!!..už “len“ 4..A ako sa darí Vám ?..Dnes nie asi kvôli tomu počasiu je pre mňa taký zvláštny deň a to ani neviem prečo mám takú všelijakú náladu, ale dnes mi starký poslal jahody MŇAM, takže aspoň nimi si ju zlepšujem. Snáď zajtra bude lepší deň. Pre dnešok som si pre Vás pripravila pokračovanie, prvú časť obľúbených blogeriek môžeš nájsť tu, mojich najobľúbenejších blogeriek, ale postupne objavujem stále nové a nové fakt je nás veeeľmi veľa a inšpirujem sa. Sľubujem, že po mojom skúškovom prídem aj ja s niečím novým, máte sa na čo tešiť!!

http://www.myshowroomblog.es/

Priscila príde vždy s niečím novým, zaujímavým a kombinácie outfitov má do detailov premyslené.
 Čo na ňu vravíte ?

http://www.sweetladylollipop.com/

Ivku snáď ani predstavovať nemusím, ale kto o nej ešte nepočul, je to slovenská blogerka so zaujímavým štýlom. Nebojí sa farieb, materiálov a niekedy skombinuje také kúsky, čo by som si ja nevedela spolu predstaviť, ale výsledný outfit je perfektný! Poznáte ju?

http://www.kayture.com/

Kristina má podľa mňa dokonalý život. Je krásna, má dokonalú postavu, perfektný štýl a podľa mňa aj dokonalý život. Neustále cestuje a vždy si rada prezerám jej fotky z rôznych kútov sveta. Čo poviete na Kristinu ?

http://lenkabrisiakova.blogspot.sk/

Lenka píše svoj blog skoro každý deň vo forme denníka. Na jej blogu môžete nájsť všetko možné od cestovania, outfitov až po rôzne recepty a tipy na cvičenie.


Čo vravíte na ďalšie moje obľúbené blogerky ? Máte aj vy nejakú ? Budem rada ak mi o nej napíšete pod príspevok. Ja sa idem zababušiť a spať, pretože zajtra skoro vstávam kvôli učeniu. Už chcem prázdniny!!..Držte sa :)

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.