3x Denim Jacket

21. júna 2014

Ahojte! Sú dni, kedy by som od radosti tancovala makarenu, ale sú aj také, kedy by som najradšej nevyliezla z postele. A presne takýto deň je dnes. Nič sa mi nepáči na sebe, som odmaľovaná, vlasy v culíku a zrkadlám kvôli bezpečnosti sa snažím vyhýbať. Poznáte to aj vy ? Ešte, že mám blog, pri ktorom aspoň na chvíľu zabudnem na realitu a “vymýšľam“ si vlastný svet. Dnes pri upratovaní šatníka a listovaní starých časopisov som sa rozhodla, že Vám napíšem o nesmrteľnej denim bunde, ktorá nikdy nestratí svoj lesk. Dúfam, že sa Vám príspevok bude páčiť a budem rada ak mi napíšete do komentárov pod príspevok 
Váš názor na Denim Jacket a ako ju nosíte vy.


Do práce/do školy. Pokiaľ nepracujete v oblasti, v ktorej je striktne dané oblečenie, ktoré musíte nosiť, určite v tomto období kedy sú občas ešte rána chladné oceníte čaro denim bundy, s ľahkými šatami a k tomu zvolíte vhodné doplnky. Namiesto sandálok si môžete dať balerínky alebo topánky na vysokom opätku.


Na voľný čas. Legíny, košeľa, “konversky“/ťapky. Keď idem nakupovať alebo niekam na prechádzku, dávam prednosť takémuto outfitu, v ktorom sa cítim pohodlne. Košeľu niekedy zamieňam za obyčajné tričko s výrazný náhrdelníkom aby to outfit trochu oživilo.


Na párty/rande. Rada nosím overal a presne tento, ktorý je na fotke. Mám ho z Chorvátska a v horúcich dňoch nedám na neho dopustiť. Keďže som pekný overal v obrázkoch nenašla, ktorý by patril do koláže hore, zvolila som voľné tričko na ramienka a k tomu shortky, ktoré sú taktiež ako denim bunda nesmrteľné pre letné dni. 

1 komentár

  1. Ten overal je krásny! ♥ A tiež úplne milujem riflovú bundu, je to jeden zo základných kúskov v mojom šatníku. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.