Trip

12. júla 2014


Ahojte! Po dlhšej pauze sa Vám znova hlásim s novým príspevkom. Veľa sa toho za pár dní, týždňov zmenilo, ale čo je najdôležitejšia “novotina“ stala som sa tetou malému drobcovi menom Martin. Veľmi som sa tešila a už sa teraz neviem dočkať, keď drobec trocha podrastie a už sa budeme môcť spolu hrať a šantiť. Pred pár dňami som strávila pekný týždeň s mojim Petim, od ktorého som predčasne dostala narodeninový darček – nový mobil Neverila som. Teraz nie je chvíľky, kedy by som ho nemala pri sebe alebo niečo zase nepreklikala. Čo Vám poviem..mám toho najlepšieho chalana na svete! V utorok sme odštartovali prázdniny vo veľkom štýle návštevou Zoo v Bojniciach. Naposledy som navštívila Zoo ako malá. Bol to krásny deň strávený s ním. Také dni jednoducho zbožňujem. Keď ma drží za ruku, sme spolu a nič nám nechýba. Pri zvieratách sme sa “motkali“ skoro 3,5 hodiny a už nás tak nohy boleli, ale stálo to za to. Avšak, keď sme nasadli do auta smer kúpalisko tak sa rozpršalo, čo nás veľmi mrzelo, ale cieľ dňa bol splnený. Vidieť zvieratká a konečne ísť spolu na nejaký výlet.

Mackovia boli zlatí aj keď len leňošili a nás si vôbec nevšímali. V Zoo majú miestnosť s motýlami, ktoré lietajú okolo Vás ako v rozprávke.

Verte či nie, ale tieto zlaté stvorenia by som si zobrala domov. Boli najkrajšie z celej Zoo. No nie sú zlaté ?

Najväčšou “atrakciou“ pre Petiho boli slony, pretože ich ešte nikdy nevidel “naživo“. Prehliadku Zoo sme zavŕšili poriadne studenou drťou a dali bye Bojniciam. Na tento výlet tak skoro určite nezabudnem.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.