Autumn

3. novembra 2014


Hlásim príchod. Konečne! Blog mi chýbal. Nemám rada tieto zápočtové týždne. Nemôžem spať, učenie, skoré vstávanie, ale mám za tým. Aspoň na chvíľu. Teraz zase začína obdobie semestrálnych prác a písanie bakalárky. Stále je toho dosť, ale snažím sa to zvládať. V sobotu som si bola trochu prevetrať hlavu. Potrebovala som prísť na iné myšlienky. Oplatilo sa. Sestru som poverila hlavnou fotografkou a vznikol ďalší outfit na blog. Lepšiu fotografku som si nemohla vybrať. Ďakujem Evi :* Avšak pred tým sme museli uspať malého drobca, môjho synovca, a mohli sme začať. Ešte nemám “vychytané“ modelkovské pózy, ale snažím sa to nejako naučiť a hlavne prekonať to čo cítim, keď na mňa niekto vytiahne fotoaparát. Prvá vec, na ktorú sa snažím nemyslieť je, že sa nerada fotím, nerada pózujem a nerada ukazujem svoje fotky verejnosti. Všimla som si však, že sa na nich málo usmievam. Možno nabudúce bude aj s úsmevom. Outfit vznikol dosť na rýchlo, pretože som neplánovala fotiť a tak som si z intráku nedoniesla moje obľúbené kúsky, ktoré by som Vám rada ukázala. Nabudúce. Najpohodlnejšie sa však cítim vo voľnej bielej blúzke, ktorú si zapravím do hrubších legín, v teplom svetríku, do ktorého sa môžem zababušiť a v každom mojom jesennom či zimnou outfite nemôže chýbať šál alebo šatka. Nedám na nich dopustiť a toto obdobie si neviem bez nich predstaviť.
Dokonca som sa snažila Vám aj natočiť krátke video z našej prechádzky. Je to moje prvé video, tak dúfam, že nebudete kritický, pretože aj v tomto smere sa snažím “vychytať muchy“ a vzniklo spontánne, keď sa nám vybili baterky na foťáku. Tak som vytiahla mobil a natočili sme zopár záberov. Čo vravíte na video ? Páči sa Vám ? Chceli by ste video vidieť častejšie ? Ak nechcete premeškať nové príspevky nájdete ma aj tu.

Photos by Evi
Outfit: blouse – H&M / leggings – unknow / sweater - mamky / jacket - H&M / earrings - Takko / shoes – H&M / watch – Tommy Hilfiger / scarf – Terranova




2 komentáre

  1. Tie fotky sú nádherné a aj ty si nádherná <3 milujem tvoj blog a hlavne tieto outfity vážne sa ti podarili :3

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.