Great day

21. novembra 2014


Skvelý deň za mnou. Mám rada takéto dni, keď nemusím myslieť na povinnosti, na školu, na problémy, na to ako sa cítim. Jednoducho si užívam chvíle strávené s rodinou. Dnes nás prišla pozrieť sestra s malým drobcom. Vždy mi to dodá energiu do ďalších dní. Som rada, že ich mám. Čoraz viac si uvedomujem silu rodiny, priateľstva. Kedysi som mala veľa kamarátiek, ktorým som sa mohla vyrozprávať a dnes je to inak. Nesťažujem sa, len som sa tak nad tým minule zamyslela a povedala som si, že ozajstní priatelia nikdy neodídu, ale ostanú aj keby čo bolo, no keď odídu asi nestoja za to, aby som sa nad tým, že odišli trápila. Je to tak a ja to nezmením. Sestre a môjmu Petimu môžem povedať čokoľvek a vlastne, oni mi nahradia tých xy kamarátov. Máte aj vy takých pár ozajstných priateľov/rodinu, ktorí Vám niekoho/niečo vynahrádzajú?
Ako inak tak aj dnes, keď som s Evi, chodíme malého uspať do parku a počas toho sa stane Evi fotografkou a ja sa snažím nejako tváriť, aby som Vám mohla vybrať aspoň pár fotiek na blog. Stále bojujem so sebavedomím a tým ako vyzerám na fotkách. Dnes som si obliekla môj najobľúbenejší outfit. Toto som ja. Obľúbené topánky, hnedé legíny, biele tričko, košeľa, kabát, môj najobľúbenejší šál, čiapka s brmbolcom, okuliare, kabelka a rukavičky. Presne takto sa cítim skvelo. Máte aj vy nejaký obľúbený outfit, z ktorého by ste sa najradšej nevyzliekli ?

Photos by Evi
Outfit: blouse – Cropp / t-shirt - otto /leggings – unknow / coat - otto / earrings - Takko / shoes – Cropp / gloves - gift / handbag - gift / sunglasses - Gate / cap - H&M /scarf – Terranova


Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.