Purple

25. novembra 2014


V noci nám vo Zvolene trochu snežilo. Rapídne sa vonku ochladilo len keď už snežilo, mohlo toho napadnúť omnoho viac a nie len taký “poprašok“. Nevadí, snáď nabudúce. Už sa aj celkom teším na mesiac december. Veď o týždeň bude Mikuláša. Snáď som poslúchala a prinesie mi veľa dobrôt. V piatok, ak všetko pôjde ako má, sa chystám do Bystrice a možno aj nejaké darčeky pokúpim, keďže cez december nebude na to čas kvôli škole. Dúfam, že nebude ešte v obchodoch veľa ľudí, pretože tie predsviatkové tlačenice v obchodoch nemám veľmi v láske. Vráťme sa však k minulému piatku. Prinášam Vám z neho druhý “look post“ prvý si môžete pozrieť tu. Je jednoduchý, taký na prechádzku po parku. Keďže v piatok u nás bolo zimšie, zo šatníka som vybrala túto zimnú bundu, ktorú mám veľmi rada. Keď je vonku veľmi chladno som rada, keď mi bunda siaha tesne nad kolená, pretože mi nie je vtedy taká zima.
Čiapku veľmi do spoločnosti nenosím, ale na prechádzku v chladných dňoch si ju rada dám a kvôli menšej “anonymite“ si dám moje obľúbené slnečné okuliare. Pod nimi ani nemusím byť namaľovaná a cítim sa tak fajn.

Photos by Evi
Outfit: jacket– Orsay / trousers - Gate / shoes – Humanic / earrings - Takko  / gloves - gift / sunglasses - Gate / cap - gift /scarf – from Paris

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.