2015 Wishes

5. januára 2015

Skúškové obdobie sa mi začalo "príchodom" do reality, kedy ničnerobenie vystriedala kopa kníh, stres a nekonečné prehováranie, že nastal čas učiť sa. Aj vy sa tak cítite po sviatkoch ? Dúfam, pretože nechcem byť v tom sama. Nový rok sme oslávili s Petim v Bardejove. Bol tam krásny ohňostroj. Ešte som taký nevidela kvôli tomu, že u nás na dedine je to samozrejme trochu iné. Síce sme vymrzli, ako zmrzliny, ale stálo to za to. V piatok som cestovala 7 hodín domov. Napriek tomu, že je to dosť dlhá cesta, celkom rýchlo mi ubehla. Cestou som čítala knihu a veľa rozmýšľala. Dali ste si nejaké predsavzatia do nového roku ? Ja veľmi nie som na predsavzatia a ani na stanovenie si nejakých veľkých cieľov s tým, že ich musím splniť, avšak napriek tomu si vždy spravím aspoň také pomyslený “papier“ a v mysli si do neho píšem, čo by bolo najlepšie, aby som bola aj cez ďalší rok šťastná.
Dnes Vám prinášam prvú časť príspevku materiálových vecí, ktoré by som si chcela v tomto roku kúpiť. Nabudúce sa môžete tešiť na príspevok s mojimi "predsavzatiami" do roku 2015. Držte mi palce do ďalších dní, pretože ma čakajú ťažke skúšky. Dúfam, že už čoskoro sa Vám ozvem s novým príspevkom.

1. Rozmýšľam o piercingu do ucha. Veľmi sa mi to páči, myslím piercing vyššie ako nosíme naušničky, ale kvôli bolesti ma to odrádza. Uvidíme čo prinesie nový rok a či budem mať na to dostatok odvahy.
2. Už dlhšiu dobu pokukujem po očných tieňoch Rimmel. Oči si zvyčajne maľujem hnedými, zlatými odtieňmi a do kútika oka si dávam biely očný tieň. Používate niekto paletku od Rimmel ?
3. Moju zbierku náhrdelníkov plánujem rozšíriť o nejaký ďalší. Teraz som od Petiho dostala vianočný darček sadu strieborný náhrdelník, náramok a naušničky. Môžete si ich pozrieť tu.
4. Čierna kožená bunda je v mojom wish-liste už nejaký ten piatok a tento rok si ju dúfam už aj kúpim, pretože je to základný kúsok, ktorý by v šatníku nemal chýbať.
5. Ruksak bol hitom letnej sezóny a tento štýl sa páči aj mne. Máte aj vy nejaký ?
6. V tomto roku si taktiež plánujem kúpiť aj kožený obal na mobil, pretože minulé leto som si kúpila biely kryt a ten mi celý ožltol. Kvalita nadovšetko. Poznáte nejakú stránku, kde by som si mohla kúpiť nejaký kvalitný kožený obal ?
7. “Beanie“ ma cez túto zimu tak očarila, že som začala čiapky nosiť aj ja. Veľmi sa mi páčia v sivej a bordovej farbe.
8. “Kardigán“ alebo dlhší sveter ako chcete v sivej farbe sú dokonalé. Spomínala som Vám, že som sa asi “zaľúbila“ do sivej farby ? Keď som bola u Petiho, na chvíľu sme si odskočili do centra a kúpila som si sivé tepláky. Určite Vám ich aj na blogu ukážem. Od teraz táto farba patrí medzi moje najobľúbenejšie.
9. Korzet v takomto štýle zháňam už veľmi dlho. Nie každý sadne postave, ale stále dúfam, že raz mi do šatníka pribudne.
10. Menšie kabelky veľmi nenosím, pretože sa mi do nich poriadne nič nezmestí, ale premýšľam o kúpe nejakej čiernej alebo červenej.
11. Rúže sú skvelým doplnkom ku každému outfitu. Ich čaro som “objavila“ len nedávno a stali sa mojimi najlepšími “kamošmi“.
12. Župan som naposledy asi nosila, keď som bola ešte maličké dievčatko a chodievali sme sa buď zo škôlky alebo školy kúpať. Teraz by ste ho darmo u mňa hľadali. Možno práve tento rok nastal ten správny čas, aby mi pribudol do šatníka.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.