Living 2014 II.

31. decembra 2014

Posledný príspevok v tomto roku. Znie to zvláštne, že to tak všetko rýchlo ubehlo. Chcem sa Vám všetkým mojim čitateľom poďakovať, že navštevujete môj blog, za rady, tipy. Ďakujem Vám za to, veľmi si to vážim a dúfam, že rok 2015 bude pre blog ešte úspešnejší ako bol rok 2014. Týmto ďakujem aj mojej sestre Evke, že mi pomáha s blogom, pretože outfit posty by bez nej neboli. Ďakujem ti Pupi :*. Prajem Vám Šťastný Nový rok a pekného Silvestra.

Júl bol pre mňa mesiacom osláv, pretože ja aj mamka máme v tento mesiac narodeniny. Zvyčajne moje narodeniny oslavujem na dovolenke v kruhu svojej rodiny. 21. narodeniny som tento rok oslávila v Chorvátsku. Bolo dokonalo. S Petim som oslávila narodky po príchode domov a čakalo ma veľké prekvapenie. Kúpil mi na narodeniny nový mobil. Neverila som. Normálne si také drahé darčeky nedávame, ale Peti ma v tomto smere vôbec neposlúcha.  

1.Augusta som sa vrátila z dovolenky a hneď o 3 dni prišiel k nám Peti. Chodili sme po výletoch a navštívili sme prvý x spolu aj zoo. Ku koncu mesiaca som sa vybrala zase k nim ja. Boli sme v Poprade, kúpať sa a pred tým som dostala prvý x od Petiho takéto krásne kvietky. V takýchto chvíľkach si uvedomujem, že mám fakt to najlepšie, čo som mohla mať. Jeho.

Ako prvú novotinu, ktorú ste mohli vidieť na blogu bol môj prvý outfit post. Veľmi dlho som nad tým premýšľala, pretože nerada sa fotím kvôli tomu, že na fotkách nevyzerám veľmi dobre, ale snažím sa s tým bojovať. Čim viac so sestrou fotíme, tým to ide ľahšie. Koncom septembra prišla škola a sťahovanie na intrák. Peti mi tam vtedy chýbal, pretože bol chorý, avšak znova po príchode do Zvolena mi doniesol darček. Boli to hodinky od T. Hilfigera s červeným náramkom, pretože jeho sestra bola v USA a kúpila aj ona jemu tak aj on mne, aby sme mali rovnaké. Maťa mi vtedy doniesla aj conversky biele, ktoré som si síce kvôli zime veľmi neužila, ale už sa teším, kedy si ich znova obujem.

Škola sa začala v plnom prúde. Neboli ešte zápočty a tak som niekedy ostala vo Zvolene a chodili sme s Petim po všelijakých výletoch. Boli sme v Bystrici na nákupoch, prechádzali sme sa po námestí a večer sme zakončili kinom. Bolo nám skvele. Dokonca v Bystrici som si kúpila takýto dokonalý károvaný šál, ktorý som už dlho hľadala. Ešte aj zľava naň bola.

November bol dosť ťažký mesiac, pretože bolo veľa zápočtov, odovzdávanie prác a tak som nemala veľmi veľa času. Raz sme si však urobili s Petim výlet do Žiliny, kde sme sa chceli ísť už dosť dlho pozrieť. V ten deň bola riadna zima, ale nepokazilo nám to náš výlet.

Ukončenie školy, pre tento rok, bol ťažký oriešok, pretože som si dala 2 skúšky v predtermíne, ale zvládla som ich až nad očakávania. Vianoce boli dokonalé, pretože sme boli všetci spolu aj s malým drobcom. Posledné decembrové dni trávim tu na východe. Plánujeme ísť večer sa pozrieť s Petim na ohňostroj, ale čo je na tom najlepšie, že oslávime Silvester spolu. Veď sa hovorí, ako na nový rok, tak po celý rok

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.