Living 2014 Part I.

30. decembra 2014

Tento rok, ako každý rok, prešiel veľmi rýchlo. Veď pred nedávnom som sa čľapkala na dovolenke v Chorvátsku a teraz sa obliekam do teplých kabátov a obúvam čižmy, aby mi nebola zima. Snažím sa preto žiť naplno aj keď to nie je vždy jednoduché. Každý deň je iný. Pre niekoho výnimočný, pre niekoho úplný opak. Niekedy si pripomínam citát, ktorý ma veľa x v ťažkej chvíľke nesklamal : „Nauč sa brať deň, ako prichádza a nepridávať si starosti strachom zo zajtrajška.“ Máte aj vy niečo, čo Vás povzbudí v ťažkej chvíľke alebo len jednoducho niečo, čo Vás motivuje vpred ? Rok 2015 je už za chvíľku tu, a preto Vám prinášam prvú časť príspevku, ktorá bude venovaná 6 mesiacom z roku 2014 a druhá Vás čaká čoskoro na blogu.
Možno, keď si teraz čítate tento príspevok, ja už sedím v autobuse na ceste za mojim Petim na východ, pretože Silvester budeme oslavovať tento rok u nich. Čaká ma 6 hodín cestovania tak som sa nabalila časopisom a knihou. Ak chcete vidieť aj čo sa deje mimo blogu nájdete ma tu.Už sa Petiho neviem dočkať. Ako Silvester budete oslavovať vy ?

Január bol mesiacom rozhodovania a skúšok. Asi najväčšou etapou, v oblasti módy, kozmetiky, cestovania.., bolo, že som si založila blog. Touto cestou ďakujem mojej kamarátke Moni, ktorá ma k tomu inšpirovala, aby som to skúsila aj ja. Sledovala som /aj sledujem/ veľa blogov, či už slovenských alebo zahraničných, ktoré ma vždy niečím inšpirujú. Blogovanie sa stalo súčasťou môjho života a je to miesto, kde vyjadrím svoje myšlienky, túžby, priania na papier. Niekedy je to môj denník, kde sa vyrozprávam. Dúfam, že sny sa mi budú plniť a každým rokom bude blog lepší a lepší. Budem rada ak mi napíšete, čo Vám chýba na mojom blogu, čo sa Vám páči/nepáči pretože to robím nie len pre seba, ale aj pre Vás.

V tomto mesiaci som hlavne odychovala po skúškovom období a trávila chvíle s Petim, pretože sme mali po skúškovom viacej času, a preto som si spravila výlet k nim na východ. Bolo super, ako vždy.

V marci sa vždy potrebujem nejako odreagovať od všetkých skúšok a zápočtov a tak sme si v tento mesiac s Petim vyšli do Ministry vo Zvolene. Poviem Vám pravdu, že neobľubujem takéto diskotéky, kde je “telo na telo“ a keď sa pozriem na diskotéky dnes, s Petim moc už na ne nechodíme. Radšej ušetríme peniaze a minieme ich na nejaký film, ktorý si pozrieme spolu v kine alebo ideme niekam na výlet. Priznám sa, že na takýchto “veľkých“ diskotékach, kde je veľa ľudí mám občas strach, pretože fakt tam nájdete všelijakých ľudí.

Apríl je mesiacom, kedy má Peti narodeniny a samozrejme s tým aj dilema, čo mu kúpim. Vždy je to pre mňa ťažké a tak od neho vyzvedám, čo by chcel alebo natŕčam uši, keď sme niekde v obchode čo povie. Aj vy máte s kupovaním darčeka pre svojho priateľa problém, ako aj ja ? Začiatkom mesiaca prišiel Peti k nám a boli sme sa prejsť v našom parku, dali si zmrzlinu a boli radi, že sme spolu. 

Dátum 1.5.2013 mi zmenil život a to doslova. Vtedy po stretnutiach, kamarátskych objatí, či držaní sa občas za ruku, sme sa s Petim rozhodli, že to po 5 mesiacoch spoznávania spolu skúsime. Bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote. Mám najlepšieho kamaráta a najlepšieho priateľa v jednej osobe. Samozrejme aj Peti aj ja máme svoje “muchy“ a nikdy nebude nič dokonalé, ale milujem ho a to sa nezmení. V tento mesiac – máj 2014 sme oslávili spoločný rok, čo sme spolu. Boli sme na pizzi, prechádzali sme sa, spomínali a v ten deň sa pamätám, že sme sa aj nasmiali.

Jún bol najkrajším mesiacom pre našu rodinu. Do rodinky “úžasnej“ pribudol malý drobec s menom Martinko – môj synovec. Keď som ho mala prvý x v náručí bola som dojatá a hrdá na svoju sestru, že to všetko tak skvele zvládla. Malý drobec má už pol roka a už sa snaží rozprávať a stále sa škerí. Toto malé stvorenie mi vždy tak dodá energiu a zbožňujem tú jeho bábätkovskú vôňu.

1 komentár

  1. TOP ♥ PRÍSPEVOK! :) Som rada, že ťa to blogovanie takto chytilo! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.