November/December random

29. decembra 2014

Konečne som si našla čas na tento príspevok. Dni po Vianociach som sa snažila už aj niečo poučiť kvôli tomu, že zajtra odchádzam za Petim na východ a prídem až v piatok. Tešííím sa, že ho po 2 týždňoch uvidím. Vianoce boli skvelé, ako som Vám písala tu. Konečne aj u nás je sneh a dokonca aj dnes znovu snežilo. Toto je pravá zima. Splnilo sa mi prianie! Mesiace november a december mi priniesli do šatníka aj do kozmetiky “novotiny“. Ešte som Vám neodfotila nové pyžamo, ktorých nikdy nie je dosť a dokonalý bodkový hrnček, darček od mojej sestričky. Cez tieto mesiace som toho veľa nekupovala, skôr sa to nahromadilo cez Vianoce, pretože počas zápočtov a skúšok som nemala kedy chodiť po obchodoch. Dokonca aj darčeky som kupovala na poslednú chvíľku.
Som zvedavá, čo povie na darček Peti, keď mu ho zajtra dám. Držte palce.

Ako prvé som si kúpila makeup, pretože som s mojim nebola spokojná. Podnetom bolo to, že aj moja spolubývajúca si hľadala nový makeup, a keď prišla so zázrakom Rimmel Match perfection chcela som ho mať aj ja. Skvele sa prispôsobí pleti a nie je ťažký, avšak odtieň 100 je na mňa veľmi svetlý a tak do mojej zbierky neskôr pribudol aj makeup Rimmel Lasting finish, ktorý s ním kombinujem. S oboma som veľmi spokojná a len ich odporúčam. Nevytvárajú na pleti pocit “masky“, stredné krytie a krásne voňajú. 

Do týchto dvoch lakov od Sally Hansen som sa zaľúbila. Odtieň 210 Flirt som nosila počas jesene a 390 Red Carpet mám teraz počas sviatkov, dokonca aj dnes som si ho znova nalakovala kvôli zajtrajšej ceste. Má jemné trblietky a tak sa skvele hodí do týchto dní. Je pravda, že tieto laky nie sú najlacnejšie, ale za to dlho vydržia a na nechtoch vyzerajú perfektne.

Kedysi sa mi rúže vôbec nepáčili, nenosila som ich a vystačila som si len s balzamom na pery. Dnes je opak pravdou. Sú mojim “šperkom“. Veľmi som si ich obľúbila a dodajú ten správny šmrnc celkovému look-u. Najnovší rúž som dostala od môjho brata k Vianociam. Dlho som už po ňom pokukovala a je to rúž od Rimmel 01. Bála som sa výrazných červených rúžov, ale je perfektný. Rúž od Essence nosím väčšinou do školy, pretože nie je výrazný. 

Kvôli mojej problematickej pleti som musela siahnuť po týchto mojich záchrancoch. Bioderma Sébium Hydra je krém, ktorý používam ako podklad pod makeup a je skvelý. Neupcháva póry a to je pre moju pokožku základ. Navyše mávam niekedy červené fliačky a po nanesení pleť zjemní a zredukuje začervenanie. Je skvelý. Sébium Sérum som si kúpila pred pár dňami a už teraz vidím zmenu. Nanáša sa na pleť každý druhý večer vo forme gélu na celú pleť, odstraňuje odumreté bunky a odstraňuje jazvy, fľaky a že vraj aj redukuje čierne bodky. Používa sa po dobu 4 týždňov a po nich by ste mali vidieť zlepšenie stavu pleti. Ja už ich vidím po 2 použitiach a dúfam, že to bude takto ďalej aj pokračovať.

Konečne som našla bordové jednoduché legíny. Sú zvnútra podteplené a tak nezamrznem ani v týchto mrazivých dňoch. Sivé legíny sú o niečo tenšie, mohli ste ich vidieť v tomto outfite a sivé riflové úzke nohavice som dostala na Vianoce. Našla som ich v Terranove za super cenu.

Tí, ktorí čítajú môj blog vedia, že mám rada jednoduchosť a univerzálne oblečenie. Takým je samozrejme aj táto biela blúzka, ktorých nikdy nie je dosť. Blúzka má na rukávoch biele bodky a tým nás s mamkou aj v obchode oslovila. Dostala som ju na Vianoce spolu s náhrdelníkom od mojej sestričky, ktorý som tak veľmi chcela. 

Veľmi rada nosím svetríky rôznych strihov a farieb a tento som dostala na Vianoce. Je z H&M.

Som rada, keď skriptá môžem zameniť za knihu a tak je super, že na to Ježiško nezabudol. Knihu If I stay som dostala od brata a už dlho som po nej pokukovala v kníhkupectve a rozmýšľala či ju mám kúpiť alebo nie. Nakoniec som si ju našla pod stromčekom a beriem si ju ako parťáčku na zajtrajšiu cestu. Druhú knižku som dostala od mamky. Je to pokračovanie džínsového denníka, ktorý som čítala ako tínedžerka. Som zvedavá aké to bude mať pokračovanie. 

Po takejto kabelke som tak veľmi túžila. Veľmi sa mi páčia shopper kabelky. Sú veľké a zmestí sa mi tam úplne všetko. Zajtra ju pôjdem prvý x prevetrať až na východ. Už v nej mám časopis, knihu, doklady, peňaženku, slúchadká a stále je tam dostatok priestoru.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.