January/February random

6. marca 2015

 Konečne prišiel na rad aj tento príspevok. Už dlho som mala pofotené fotky a až teraz som ich všetky poupravovala, povyberala tie najlepšie, ktoré Vám teraz ukážem. Nejde o príspevok o vychvaľovaní sa s novými vecami. Dúfam, že to tak neberiete, ale chcem Vám ukázať aj v takejto forme možno inšpirovať veci, ktoré sa mi páčia, ukázať Vám štýl aký preferujem, produkty, ktoré používam. Páči sa Vám takýto druh príspevkov ? Mne jednoznačne áno u iných blogeriek, kde sa vždy rada inšpirujem či vyskúšam nové veci. Tak poďme na moje “novotiny“ v mesiacoch január/február.
Cez skúškové obdobie som mávala zapálené viečka a nemohla som sa vôbec líčiť, pretože ma to veľmi štípalo. Neskôr som zistila, že chyba môže byť v starej paletke, ktorú som kedysi kúpila za pár centov. Farebne mi však vyhovovala, ale čas ukázal, že mojim viečkam nie. Moja cesta po úspešnej skúške viedla do DMky a vybrala som si paletku od Rimmel. Líčim sa vždy presne takýmito odtieňmi aké sú v paletke, ktoré sa hodia k mojim zeleným očiam. Je skvelá! Aké očné tiene používate vy ?
Nie sú profesionálne, ale na môj účel denného líčenia postačia a som s nimi spokojná. Pred tým som vôbec nepoužívala štetec na makeup, ale teraz by som už naň nedala dopustiť. Perfektne zapracuje makeup. Druhý je klasický na púder a oba sú od značky Ebelin.
Tento makeup už používam dosť dlho na to, aby bol “novotinou“, ale dala som ho sem kvôli tomu, že som si kúpila iný odtieň. Pred tým som ho používala v odtieni č. 100 a teraz je to odtieň č 103 a ten mojej pleti sadol dokonalo !
Už dlho som zháňala obal na telefón v červenej farbe. Aj ten mi pribudol po úspešnej skúške. Kvietky som si kúpila v papiernictve a obal dozdobila. 
Kúpa čelenky v Gate bola skôr “zo srandy“. Chcela som vyskúšať či sa mi to hodí a použiť ako “ozdobu“ na fotenie nejakého outfitu. Uvidíme či ju niekedy použijem. Prstienky som tiež kúpila v Gate.
Čiapku v sivej farbe som vždy chcela. Je o mne známe, kto číta môj blog, že som nenosila vôbec čiapky. Teraz ich beriem ako súčasť outfitu/doplnok. Mohli ste ju vidieťtu.
Február bol pre mňa asi mesiacom bodiek. Vtedy som si kúpila bodkovanú košelu v croppe a objednala bodkovaný svetrík zo skvelej českej stránky zoot.cz. Majú tam krásne a kvalitné veci.
Sivé tepláky som už dlho hľadala. Nakoniec som ich našla v New Yorker a sú super. Tepláky som nenosila, ale tieto budú ku converskám podľa mňa top. Nosíte aj vy tepláky ?
Rifle som našla v Gate v zľave. Taktiež som takýto štýl hľadala už dlho. V poslednej dobe som si rifle obľúbila a najradšej by som ich nosila stále.

2 komentáre

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.