Nail polish

3. marca 2015

Až dneska cestujem do Zvolena. Spravila som si predĺžený víkend keďže v pondelok mi cvičenie odpadlo a v utorok nemám vôbec školu. Teším sa už na večer, pretože by sme sa mali ísť s kamoškami niekde zabaviť. Akurát rozmýšľam čo si oblečiem. Ach, to je dilema však ? Nechty sú však dávno nalakované a presne to je téma tohto príspevku. Nechty – Laky. Na fotkách vidíte momentálne tie moje najobľúbenejšie, ktoré v tomto období nosím najčastejšie. Máte aj vy nejaké obľúbené, ktorých by ste sa len tak nevzdali ? Budem rada ak mi ich napíšete a aj s konkrétnym odtieňom, pretože ja som na laky “maniak“. Momentálne premýšľam nad nejakým hnedým/krémovým odtieňom.
Môj momentálne najobľúbenejší lak je č. 210 Flirt. Ten by som nosila stále, ale treba aj niekedy zmenu. Pre tmavší odtieň si nalakujem nechty dvoma vrstvami. Na nechtoch vydrží skoro celý týždeň, keď na neho dám ešte poslednú tretiu vrstvu priesvitného laku. Aj nechty na nohách s ním vyzerajú skvele.
Ďalší lak, ktorý mi konkrétne pribudol po Vianociach, je v odtieni č. 390 Red Carpet. Na nechtoch vyzerá dokonalo aj s jeho jemnými trblietkami. Mám ho aj teraz a pre zaujímavejší vzhľad si niekedy nalakujem prsteník bielym perleťovým lakom.
Tieto dva laky som minulý rok nosila skoro celé leto. Červený lak Rimmel odtieň č. 315 Ready, Aim, Paint! Lak od Essence je v odtieni č. 111 English rose. Cez leto som mávala nechty v zlom stave a tak som každý deň jedávala zinok, ktorý spravil s nimi doslova zázrak.
Najnovším úlovkom do “krabičky lakov“ pribudol tento lak od Miss sporty č. 510. Je krásny perleťový a laky od Miss sporty sú myslím asi cenovo najpriateľnejšie len nevýhodou je to, že nevydržia na nechtoch dlho.

Tip pre zdravé nechty :
Pilníkovanie – vždy len v jednom smere a nepilníkujte ich po kúpeli, pretože vtedy sú nechty zmäknuté a rýchlo sa lámu. Zinok a tiež aj denne vypiť pohár mlieka, zjesť vajíčko natvrdo. Táto procedúra zlepšuje vzhľad nechtov.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.