Can´t live without...

28. februára 2015

Po menšej pauze sa Vám znova hlásim. Tento týždeň bol náročný, pretože píšem semestrálne práce a pokračujem aj v bakalárke. Je toho teraz veľa. Avšak čím skôr to spravím, budem mať o to viac času na viac zábavné aktivity. Dokonca by som chcela ísť ešte dnes ak nebude pršať pofotiť aj nejaký outfit. Uvidím ako to všetko stihnem. Inak je všetko ako má byť len to počasie by mohlo byť lepšie. Na dnes som si pre Vás pripravila príspevok o veciach, ktoré sú mojou skoro každodennou súčasťou a nevedela by som si predstaviť už byť bez nich. Nezahrňujem do toho rodinu ani Petiho, pretože je to samozrejmosť, že to sú hlavní ľudia v mojom živote, ale veci sú o niečom inom. Bez čoho by ste si nevedeli predstaviť existovať na tomto svete vy?
Veď to poznáte, že bez neho ani na krok. Kedysi som si mobil často zabúdala doma a vôbec som to neriešila, ale teraz keď sa doba zmenila ho beriem so sebou všade. Dokonca tento som dostala od Petiho takže sa o neho starám ako o hračkárske bábo.
XY krát som sa snažila prekonať a dať si minimálne jednu/dve sladkosti za týždeň, ale nejde to. Zbožňujem čokoládu, toffifee, lentilky atď. Mňam ! Aké sú tie vaše obľúbené sladkosti ?
Moja pleť nie je dokonalá. Snažím sa o ňu starať ako najlepšie viem. Toto sú moji hrdinovia v boji proti akné a mastnej pokožke. Korektor od Dermacol je asi najlepší aký som doteraz mala. Perfektne kryje nedokonalosti a zároveň má hojivé účinky. Krém a Sérum od Biodermy sú najlepšie produkty aké som mohla kedy nájsť pre moju pleť. Viac sa dočítate tu.
Do spoločnosti jedine nalíčená. Necítim sa dobre bez makeupu, keď som niekde vonku s kamarátmi. Doma je to samozrejme iné – vlasy v culíku a nenalíčená je to najlepšie čo môže byť. Takto si užívam len pár dní pokým nejdem do Zvolena. Mojimi naj sú jednoznačne makeup od Rimmel Match Perfection a Lasting Finish. Majú jemné krytie, dlho vydržia na pokožke a nevytvárajú pocit masky na pleti. Rimmel Match Perfection som pred tým mala v odtienii 100 a musela som ho zmiešavať s Lasting Finish kvôli prirodzenejšiemu odtieňu. Odtieň 100 je skôr pre “bledulky“ ako pre mňa. Pred týždňom som si kúpila odtieň 103 a perfektne mi sadol na pleť bez zmiešavania. Rimmel Lasting Finish v odtieni 200 si nechávam už len na leto. Ak hľadáte makeup pre vašu pleť jednoznačne odporúčam tieto od Rimmel. Máte s nimi aj vy nejakú skúsenosť ?
Nie sú to profesionálne štetce, ale na moje každodenné líčenie mi stačia. Po strednej škole som “hubku“ pri nanášaní makeupu zamenila za na moje ruky. Lenže po zase niekoľkých rokoch som zistila, že ruky nevedia tak perfektne zapracovať makeup do tváre ako štetec. Po návšteve DM-ky som začala používať štetec od ebelin a už by som sa ho len tak ľahko nevzdala.
Keď nie je voňavka je antiperspirant, keď ten nie je je voňavka alebo niekedy všetko spolu samozrejme s citom a nie ako chodiaca drogéria. Pred tým som používala Rexonu sexy, ale potrebovala som zmenu a prišlo Axe. Vonia krásne. Voňavka sa strieda. Teraz momentálne používam túto, ktorú som dostala na Vianoce od Petiho mamky. Viac sa dočítate tu.
Nové očné tiene od Rimmel som si kúpila po úspešne zvládnutej skúške a po problémoch s červenými viečka od predchádzajúcich očných tieňoch. Sú skvelé a keď sa pridá k tomu čierna linka od Miss sporty s maskarou už nevyzerám ako číňanko po prebudení.
Používam ich každý deň, keď idem do školy alebo von s Petim. Dodajú k celkovému vzhľadu ten správny šmrnc a do kozmetickej taštičky ich čoraz viac pribúda. Máte nejaký tip na pekný rúž?
Každý večer a každé ráno nesmú chýbať. Mám suchú pokožku a tak hydratácia je u mňa povinná. Na internáte používam od Balea čokoládový a tieto dva krémy vždy keď som doma.
Hodinky a nalakované nechty sú základ. Nenalakované nechty mávam občas keď som doma, pretože vtedy im dávam trocha oddychu, ale v spoločnosti sú vždy nalakované. 
Bez conversiek, keciek a podobných nízkych “ťapiek“ by som si asi nevedela v letných dňoch čo obuť. Keď nemusím opätky moc nenosím, pretože ihličky to nie je pre mňa. Som maličká a možno by sa to zišlo, akože nevravím, že ich vôbec nenosím, ale “ťapkám“ dávam vždy prednosť.
Kabelky malých aj veľkých tvarov. Momentálne hľadám nejaký ruksak.
Slnečné okuliare pri fotení sú samozrejmosťou. Musíte mi to odpustiť, ale ešte stále trochu bojujem s fotením kvôli môjmu sebavedomiu a prísnemu oku na fotky, kde som ja. V okuliaroch sa cítim o niečo istejšie a lepšie. V lete samozrejme na ne nedám dopustiť. Máte nejaký tip ako "prežiť" fotenie bez okuliarov a vyzerať na fotkách aj bez nich dobre. Sem s ním!
Tento náhrdelník uvidíte ešte xy krát, pretože ho jednoducho zbožňujem. Som rada, že som ho našla v H&M-ku v Chorvátku a dostala ho ako darček k narodeninám. Oživí každý nudný outfit.
Tento náramok nosím stále, pretože som ho dostala od Petiho a to asi hovorí za všetko. Sú k nemu aj náušnice a náhrdelník, ale tie nosím občas. Aj keď sa mi k ničomu nehodí. Jednoducho je mojou súčasťou.
Som plánovací typ v rámci príspevkov alebo vecí, ktoré nesmiem zabudnúť čo znamená, že diár a plánovač sú mojou súčasťou. Inak plánovanie nechávam na život.
Poslednou vecou, bez ktorej by som si rána nevedela predstaviť je ovocný čaj v mojom bodkovanom hrnčeku, ktorý som dostala od Evky na Vianoce. V tomto zimnom období čaj skvele zahreje a snažím sa tým zároveň predchádzať aj chorobe.

1 komentár

  1. Neviem si predstaviť fungovanie bez veľa vecí z tvojho zoznamu :D Ten náhrdelník s perlami je proste úžasný a tiež sa cítim lepšie keď mám nalakované nechty :)
    Krásny víkend!
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.