Priorities

23. februára 2015

Ako ste víkendovali ? Musím sa priznať, že od stredy, kedy som prišla domov, som trávila čas hlavne s rodinou, so sestrou, s malým, nafotili sme nejaké outfity a v sobotu mi spravil prekvapenie Peti tým, že prišiel k nám. Najradšej by som niekam išla. Niekde na výlet. Možno Londýn alebo by stačilo aj nejaké mesto na Slovensku, kde som ešte nebola. Posledné dni sa cítim šťastná aj keď mám toho v škole veľa a nič nebude dokonalé, ale aj tak. Zamyslela som sa, že čo je pre mňa to najdôležitejšie a podľa toho sa riadim. Už ma nebaví stále niečo riešiť, prečo je to tak a nie zas inak. Užívam si chvíle s tými, ktorým na mne záleží a hľadám niečo pozitívne aj v maličkostiach. Jednoducho, snažím sa byť pozitívna a šťastná.
Viem, že skoro v každom outfit poste spomínam jednoduchosť, pretože to som ja. Stále sa učím novým veciam, spoznávať módu, čo k sebe pasuje a niekedy aj prekonať samu seba a byť niečím originálna. Zo Zvolena som si doniesla kardigán a rifle. V poslednej dobe patria medzi naj kúsky, ktoré rada nosím v mojich obľúbených farbách. Už aby bolo teplejšie a mohlo prísť na rad vrstvenie. 
Photos by Evi

Outfit: shirt- Kenvelo / jeans – New Yorker/ coat – Otto / cardigan - Orsay /shoes – topankovo.sk / sunglasses – Gate / earrings - Takko / bracelet - from Paris / bag – my mum/

4 komentáre

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.