Skin Care /02

19. februára 2015

Pred 6timi rokmi som ani len vo svojich najhoších predstavách nepomyslela na to, že niekedy sa na mojej pleti môže objaviť akné. Po príchode na strednú školu to začalo. Začala som si kupovať lacné prípravky na tvár s tým, že behom jedného natretia to určite prejde a ja budem mať znova krásnu pleť. Naivka. Chcela som sa páčiť nie len sama sebe, ale samozrejme aj chlapcom ako to v puberte býva. Keď to po jednej noci neprešlo a začalo sa to zhoršovať moje sebavedomie začalo klesať. Nechcela som sa ani len na seba pozrieť a snažila som sa to zakryť všelijakými možnými lacnými makeup-mi. Ľutujem to, pretože bolo to najhoršie čo som mohla vtedy spraviť. Čas nevrátim. Teraz je to však našťastie inak. Klop, klop. Síce moja pleť nie je 100%, ale našťastie sa akné zredukovalo a to kvôli zázračným produktom, ktoré používam. Nedám na ne dopustiť a myslím si, že som našla momentálne to najlepšie čo mojej pleti vyhovuje. Aké produkty používate na pleť vy ? 
Menej je niekedy viac. Pre moju pleť to platí 2-násobne, a preto používam len čistiace vodičky od Bioderma. Červenú Biodermu používam na odličovanie pleti a je to podľa mňa najlepšia vodička pod slnkom akú kedy mohla Bioderma vyrobiť. Pleť je svieža a stačí z nej málo a odlíči Vám celú pleť. Zelenú Biodermu používam po odlíčení kvôli tomu, že moja pleť je problematická. Pre problematickú pleť ju len odporúčam, stiahne akné a zároveň ho aj lieči. Je kúzelná.
Oči momentálne odličujem odličovačom od Mary Kay a je skvelý. Stačí pár kvapiek, nedráždi a oči máte odlíčené za pár sekúnd. 2x do týždňa používam túto masku z Avonu. Používam ju asi len 3 týždne, ale je skvelá. Krásne vonia a po opláchnutí je pleť hebká a rozžiarená. Asi jediná maska doteraz, ktorá mojej pleti prospieva. Máte aj vy nejakú obľúbenú masku na tvár ?
Jediný denný krém Bioderma Sébium Hydra, ktorý sadol mojej pleti, pri ktorom som sa nevyhádzala na muchotrávku po už pol roku používania. Má jemnú konzistenciu a ihneď sadne na pleť bez nejakého pocitu mastnej pleti. Zmierňuje začervenanie a je perfektný pod makeup. Bioderma Sébium Sérum používam každý druhý večer na celú pleť už asi 2 mesiace. Po tomto období môžem znova zaklopať, že moja pleť sa zlepšila na nepoznanie. Po lete som sa nevedela zbaviť krupičky na celej tvári. Keď som však začala používať toto sérum neverila som, že to môže mať takýto účinok. Neštípe, nepáli čo je skvelé pre moju citlivú pleť po všetkých tých mastičkách čo som už používala. Aké zázraky na pleť používate vy ?

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.