Pinterest Fashion #1

18. februára 2015

Už som pobalená a o chvíľu odchádzam na stanicu. Teším sa domov, ale hlavne na to, že sa poriadne vyspím, pretože po včerajšej kamarátovej oslave som toho veľa nepospala. Včera sme boli s Petim v Banskej Bystrici hľadať ešte nejaké knihy na bakalárku. Nič sme však poriadne nenašli. Nevadí. Aspoň sme si spravili pekný výlet a pochodili trochu európu. Obchody sú už preplnené jarnými kúskami a v hlave som si “písala“ ďalší môj wishlist čo by sa mi do šatníka hodilo, pretože mám pocit, že stále nosím to isté. Kiež by už bolo teplo. Deň sme ukončili skvelým gréckym šalátom s grilovaným kuracím mäsom. Fotky, ako to dobre vyzeralo, si môžete pozrieť tu. Bol skvelý a s Petim sme sa dohodli, že si niekedy “ukuchtíme“ taký aj my. 
Určite niektorí z Vás sa radi inšpirujú bloggerkami, rôznymi osobnosťami alebo nejakými módnymi časopismi. Tak to robievam aj ja. Rada si čítam všelijaké články, pozerám videá, bloggerky. Momentálne teraz mojou najväčšou inšpiráciou je aplikácia pinterest, kde nájdete všetko možné aj nemožné. Rôzne štýly a oblečenia ma natoľko pohltili, že by som dokázala prezerať pinterest hoci aj celý deň. Pohľadala som Vám zopár skvelých kúskov, ktoré sú moje najobľúbenejšie alebo naopak sú na mojom wishliste. 
Nie sú dokonalé?! Svoje spodné prádlo Vám samozrejme ukazovať nebudem, ale tieto podprsenky sú nádherné. Milujem čipku a aj keď ich nie je vidno sú pre mňa dôležité. Ak by ste mali tip kde by sa dalo takéto spodné prádlo zohňať, budem rada ak mi dáte o tom vedieť.
Vždy, keď prídem do Zvolena je tu omnoho chladnejšie ako u nás doma. Kedysi som čiapky nosiť nechcela, ale teraz na ne nedám dopustiť. Sú štýlové a sú skvelým doplnkom na oživenie outfitu. Mojou obľúbenú beanie ste mohli vidieť tu. Aj vy máte nejakú ? 
Sukne neboli moje najlepšie kamarátky a ani teraz ich veľmi nenosím, ale keď príde teplo chcem, to zmeniť. Páčia sa mi sukne do A v rôznych dĺžkach. Toto leto by som si chcela kúpiť nejakú dlhšiu pod kolená, ale neviem si ju na sebe ešte veľmi predstaviť. Možno ma to prejde. Nosíte sukne ?
Práve včera som ich videla v H&M, ale povedala som si, že si ešte počkám, keď bude viac variant. Už minulé leto som po nich pokukovala, ale toto leto možno pribudnú do môjho “botníka“

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.