Diary day

26. mája 2015

Už týždeň strávený nad knihami dáva zabrať. Kozmetická taštička smúti, pretože celý týždeň nebola otvorená. Prišiel čas to zmeniť. Už zajtra sa chystám ku kaderníčke na menšiu zmenu. Rozmýšľala som nad radikálnym strihom vlasov kúsok pod plecia, ale mužské pokolenie v rodine rozhodlo, že ani zajtra radikálny strih nebude. Je pravda, že sa krátkym vlasov vyhýbam, pretože sa mi páčia dlhé vlasy, ale už dlho som rozmýšľala, že či deň “D“ nebude práve zajtra. Ale asi nie. Nevadí. Snáď niekedy nabudúce. Krátke vlasy som nosila celú základnú školu a prvý ročník na strednej a potom prišlo obdobie kedy som vlasy nechala dorásť a zaznamenalo to úspech. Od vtedy sa ich dĺžka veľmi nezmenila. Vždy je to max. skrátené cez prsia. Viac som sa neodhodlala. Uvidíme ako to zajtra dopadne. Čo vy a vlasy ? Aké strihy vlasov preferujete ?
Ako som písala v tomto článku začala som poctivo cvičiť Kaylu a už týždeň mám z nej riadnu svalovicu. Pozitívum je, že ma to veľmi baví aj keď som po cvičení mokrá ako myš. Viem, že cvičenie by sa malo vyvážiť vhodnou stravou, ale to som sa ešte nejako nenaučila. Neviem jesť na raňajky vločky s mliekom alebo avokádové nátierky a podobne. Možno raz, ale teraz nedám dopustiť na skvelé hrianky s ovocným čajom. Začala som si vážiť viacej jedlo a to pohodlie, ktoré mám doma až vtedy keď som začala bývať na internáte. Fakt sa človek vtedy veľa naučí. Doma si môžem vyberať a chladnička je vždy plná.
S mojou vernou fotografkou sestrou Evkou sme nafotili ďalšie fotky. Mal to byť outfit post, ale nakoniec som sa rozhodla, že spravím z neho viacej príspevkov, pretože som fakt celý deň nad knihami a veľa času nemám. Snáď mi to odpustíte, ale sľubujem, že po štátniciach vymyslím niečo ako to tu oživiť.
Leopardie slip on boli skvelou kúpou ako oživiť jednoduchý outfit nejakým “dopnkom“. Momentálne premýšľam o kúpe červenej kabelky, pretože by to chcelo na leto trochu viacej farieb do šatníka. Nemáte nejaký tip na červenú kabelku, topánky alebo nohavice ?
V izbe pri učení mi robí spoločnosť takto krásne rozkvitnutá orchidea. Keď to počasie nie je bohvie čo aspoň táto kvetinka mi to zachráni. Ruže, tulipány a orchidea sú moje najobľúbenejšie kvety. Sú krásne.

3 komentáre

  1. Ja si myslím, že keďže sú to tvoje vlasy - je to aj tvoje rozhodnutie... :) Ak by ťa to mala spraviť spokojnejšou, tak určite do toho choď aj napriek tomu, čo ti hovorí okolie! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám momentálně vlasy krátké (úplně), ale rozhodovala jsem se pro takhle radikální krok hodně dlouho...teď už je to rok od změna a vždycky si je zase nechám zkrátit :) S okolím jsem to tehdy moc nediskutovala, kromě přítele a sestry a oba mi řekli, ať do toho jdu - a nelituju :) Navíc další lidi mi je pak začali taky chválit, takže asi proto mě to nepřestává bavit :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za podporu. :) V utorok som to radikálne skrátila. Mám to nad prsia až si niekedy musím prejsť po vlasoch či to mám ozaj také krátke oproti tomu čo to bolo :D Je to zmena. Mamine, sestre aj priateľovi sa to páči a aj mne :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.