New hair

4. júna 2015

Nakoniec som tú zmenu podstúpila. Ani neviem ako a už bolo “pár“ cm z vlasov odstrihnutých. Je to pre mňa veľká zmena, pretože som mávala vlasy zvyčajne podstrihnuté len cez prsia a teraz je to nad. Čo na to hovoríte ? Prvé momenty boli také, že som si chytala stále vlasy či ozaj sú také krátke, ale po cca 2 týždňoch som si už na to zvykla. Popravde povedané väčšinou keď som teraz doma mávam vlasy v culíku takže to nejako neriešim. Prešla som už všetky štátnicové otázky. Zostáva mi cca 2 týždne na zopakovanie a na prípravu obhajoby, pretože 19.6.2015 je ten deň “D“. Držte mi všetci palce a myslite na mňa, pretože ten strach a nervozita je strašná kombinácia. Dúfam, že to dobre dopadne, konečne budem mať aj ja prázdniny a zbavím sa toho kvantum papiera čo obýva moju izbu. A ako sa máte vy ? Ak aj vy skúškujete alebo sa učíte na štátnice tak Vám držím palce. Musíme to nejako zvládnuť!
V ten deň keď som bola u kaderníčky som našla toto skvelé červené sako a zajtra mi má prísť aj nová červená kabelka! Juchúú. Aspoň nejaké pozitívne správy. 
Cez toto obdobie počas prestávok medzi učením hľadám na pintereste všelijaké inšpirácie na nejaké povzbudivé citáty, ktoré si neustále opakujem, aby som mala menšiu motiváciu alebo naopak, aby som sa už toľko netrápila a usmiala sa. Máte aj vy nejaké obľúbené citáty ? 
Počas prázdnin by som si chcela moju izbu trocha prerobiť a vymaľovať. Na pintereste sa dajú nájsť skvelé nápady. Neviete mi odporučiť nejakú stránku kde by sa dali objednať tapety na stenu a aj vzorové lepiace pásky ?
Ako som Vám písala v tomto článku, začala som cvičiť Kaylu. Už je to tri týždne a 2kg sú dole, cítim sa lepšie a nie som taká unavená. Dokonca sa teším na cvičenie, pretože mi to dodá energiu na celý deň. Len jedno neviem zmeniť. Raňajky. Cez deň si dávam ovocie namiesto sladkého, ale raňajky sa mi nejako nedaria. Neviem sa naučiť jesť cereálie ani jogurty, pretože mám potom pocit, že si musím ešte niečo dať. Nemáte tipy na zdravé raňajky, aby chutili aj mne hriankovému človeku ?

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.