I wish...

9. júna 2015

Už dlho tu nebol príspevok s mojimi prianiami a želaniami. Ako som stále doma nad knihami nemám kedy navštíviť obchody a popozerať čo je nové. Nevadí. Aj tak je skriňa plná a po štátniciach ju čaká generálne upratovanie, pretože som zistila, že veľa vecí asi nosiť už nebudem. Uvidíme. No srdce mi piští hlavne za novým foťákom. Chcela by som, aby na blogu boli kvalitné fotografie a zároveň, veľmi ma baví fotiť, upravovať videá či fotky. Aspoň trocha kreativity vo mne stále je. Aké priania máte vy ?

1. paletka očných tieňov - ako som spomínala v tomto článku, skúšam nové líčenie, čo mi pristane a naopak čomu sa vyvarovať. Inak ako som teraz začala piť 2L denne čistej vody moja pleť je omnoho lepšia a na dotyk jemnejšia. Túto paletku som videla u veľa českých blogeriek a líčenie s ňou vyzerá podľa mňa dokonalo. Na líčenie používam najmä zemité odtiene, a preto by sa mi hodila. Tiene sú dobre pigmentované a na každodenné použitie je podľa mňa ako stvorená. Máte nejaké skúsenosti s touto paletkou ? Možete ju nájsť tu.
2. Nikon D5200 – D3200 – nad týmito dvoma krásavcami snívam. Je jedno, ktorý oba sú podľa mňa dokonalé a fotky majú na rovnakej úrovni. Priznám sa, že som pokukovala aj po Olympuse, ale kamoška fotografka mi poradila, že za tie peniaze sa oplatí investovať do zrkadlovky...a tak tajne dúfam, že raz bude moja.
3. Červená kabelka – po červenej kabelke som už dlho pokukovala, pretože sa skvelo hodí k mojím jednoduchým outfitom. Už ju mám doma a je krásna! Pribalili mi k nej ešte ako darček malé naušničky presne tej istej farby. Určite sa môžete tešiť na ňu v nejakom outfit poste. Môžete ju nájsť tu.
4. Úspečne zoštátnicovať – keď ráno vstávam myslím na štátnice, počas dňa myslím na štátnice a keď zaspávam v hlave mi behajú defínície a otázka či to zvládnem. Už nech je po 19.6.2015 (piatok). Držte mi palce!
5. Béžové lodičky – už dlhšiu dobu zháňam jednoduché béžové lodičky, v primeranej cene študentke ako som ja. Keď aj nájdem buď sú mi veľké alebo opätok príliš vysoký. Neviete o nejakých ? Môžete ich nájsť tu.
6. Náhrdelník – skoro v každom wish list-e je náhrdelník. Nemôžem za to keď som do nich taký maniak. Môžete ho nájsť tu.
7. Biele nohavice – momentálne pokukujem aj po bielych nohaviciach, pretože outfity s nimi vyzerajú podľa mňa dokonalo. Do môjho jednoduchého šatníka by určite zapadli. Páčia sa Vám ? Môžete ich nájsť tu.
8. Sada štetcov – ako som si prestala nanášať makeup rukami, štetce sú nevyhnutnosťou. Dúfam, že čoskoro pribudnú do môjho “beauty sveta“. Používate aj vy na líčenie štetce ? Môžete ich nájsť tu.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.