Beauty time

23. júna 2015

Konečne je to za mnou! Wohoo! Bc. Zuzi ! Už som neverila, že to niekedy skončí, pretože fakt päť týždňov nad knihami dalo zabrať, ale s Petim sme to zvládli a už máme prázdniny. Teším sa na leto, voľno, dovolenku a hlavne na oddych bez školy a učenia. Týchto päť týždňov bolo ťažkých. Moja pleť dostávala zabrať kvôli stresu a nespavosti, ktoré priniesli “svoje ovocie“. Veľmi mi pomohlo piť denne 2L čistej vody a cvičenie. Avšak počas posledného týždňa, kedy v piatok (19.6.2015) ma čakal deň “D“, sa mi pleť veľmi zhoršila a tak teraz sa snažím hľadať niečo, čo jej pomôže. Pokukujem hlavne po novom makeup-e lebo tak zhoršiť sa to nemohlo len zo stresu. Ak máte nejaký tip na dobrý makeup sem s ním! 
V boji s mojou pokožkou mi hlavne pomáha krém bioderma Atoderm PO zinc. Je skvelý. Obsahuje zinok čo mojej suchej, citlivej a problematickej pleti veľmi pomáha. Používam ho každé ráno avšak ako podklad pod makeup ho veľmi neodporúčam, pretože je mastnej konzistencii.
Už som vám písala, že som zmenila trocha štýl líčenia, ale hnedých odtieňov sa nevzdám asi nikdy. Keď som objavila tento zlatistý odtieň od miss sporty a v skvelej cene hneď som ho musela odskúšať. Nevýhoda je, že nevydrží veľmi dlho. Neskúšala som však dávať podklad pod očné tiene, možno je v tom chyba. Nemáte s týmito odtieňmi skúsenosti ?Do kozmetickej taštičky mi pribudol aj štetec, ktorý používam ako “linku“ pod oči, pretože je pevný.
Akurát včera som si trochu pretriedila laky na nechty a zistila som, že mi chýba bordový lak. Mala som dva a už si svoje odžili takže tamtadadá na rad prišiel tento od Rimmel.
Už dlho som plánovala kúpu tohto skvelého peelingu. Dokonale vonia. Peti povedal, že vonia ako žuvačka aj keď to má byť melón. Kúpila som si ho až vo Zvolene, pretože v našom meste ho nemali a keď som videla všelijaké videá vlogeriek, ktoré ho tak ospevovali musela som ho vyskúšať. Nesklamal!
Olejček a fixačný sprej na makeup mi pribudli len pred pár dňami. Akurát dnes som testovala fixačný sprej na makeup, pretože som skoro celý deň behala vo Zvolene. Neverila som, že to bude mať nejaký efekt, ale ono to naozaj funguje. Objednala som si ho kvôli promóciám, pretože sa budem líčiť sama. Dúfam, že aj v ten deň bude taký úspešný ako dnes. Makeup vydržal bez prepudrovania. Ďalší produkt, ktorý mi prišiel z Avonu je olejček na vlasy. Posledné mesiace som mala pocit ťažkých, suchých a neforemných vlasov. Ako som sa radikálne podstrihla tak som si povedala, že sa o moje vlasy začnem poriadne starať. Nie len šampón a kondicionér. Uvidím či tento olejček bol tou správnou voľbou. Aké produkty používate na vlasy vy ?

2 komentáre

  1. Ten krém zn. Bioderma možno nie je najlepšou voľbou, lebo aj napriek tomu, že máš suchú pleť, nie vždy je dobrý krém, ktorý je mastný, pretože to upcháva póry a pleť nedýcha. Ja som si nedávno kúpila z Avonu krém, ktorý je na gélovej báze s Chia semiačkami, je hydratačný a úplne dokonalý! :) Spravím neskôr o ňom aj príspevok, tak možno to by ti bolo lepšie. A ešte k tomu makeupu, nemusel ti práve ten škodiť, lebo stres naozaj dokáže zo dňa na deň pleť zhoršiť - poznám to! :)

    P.S. To sérum na vlasy je super! :) Ja si ho kupujem (a používam) asi XY rokov už! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip Mon :) Ten makeup už pozorujem dlhšie, že vždy keď si ho nanesiem na pleť sa mi vyhodí pár vyrážok tak uvidím čo vymyslím lebo do promócií by som chcela už byť ok. Tak teším sa na príspevok :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.