Instagram life

17. mája 2015

Hlásim sa Vám po dlhšej odmlke. Intenzívne som pracovala na svojej bakalárskej práci, aby som ju mohla čo najskôr odovzdať. Nepodarilo sa to všetko stihnúť tak ako som chcela, ale už zajtra (v pondelok) sa ju chystám odovzdať. Dúfam, že to všetko stihnem a po týždni strávenom vo Zvolene pôjdem už konečne domov. Doma ma čaká tiež kopec povinností, pretože sa mi začína mesiac prípravy na štátnice. Bojím sa, pretože som vždy riadny “stres, bojko-človek“, ale teším sa na ten deň keď už bude úspešne po všetkom. Samozrejme toto obdobie som nesedela celé dni len za notebookom. Voľný čas sme s Petim trávili prechádzkami, dobrou zmrzkou, jedlom...Dnešný príspevok je nový, pretože som takýto typ príspevku ešte nepublikovala. Nebola som veľmi “závislá“ na instagrame, ale už asi som. Mám rada pridávanie, fotenie a prezeranie obrázkov. Tu je môj instagram. Väčšina fotiek je fotená cez telefón takže fotky sú menej kvalitnéPáčia sa Vám takéto príspevky ? Chcete ich vidieť častejšie ? Určite mi dajte vedieť.
Začiatkom mája sme si s Petim išli oddychnúť a zároveň osláviť naše 2. výročie do Aquacity Poprad. Všetky tie sauny, bazény, vírivky, skvelé jedlo. Bolo nám dokonalo. Boli ste už niekedy v Aquacity ? 
Počas týchto dní som aj veľa cestovala. Nie len k Petimu na východ, ale kvôli bakalárke často aj do Zvolena. Keby tu nebol Peti určite by mi čas ubiehal veľmi pomaličky. V nedeľu sme si kúpili melón. Mala som už na neho veľkú chuť. Takto pekne sme si ho nakrájali a pozerali hokej. 
Cez tieto dni si moja pokožka prešla všelijakým obdobím. Stres a únava veľmi pleti neprospieva, a preto som si kúpila tento skvelý krém na odporučenie mojej kamošky. Je určený na suchú a povedala by som aj na problematickú pleť. Veľmi mi pomáha. Lesk som si kúpila vo výpredaji. Nenosím ich veľmi, ale odtieň je prirodzený tak som si ho zobrala na vyskúšanie. Sivý a ružový lak pre tieto dni sú mojimi favoritmi.
Bakalárka vytlačená, prerobená a môže sa ísť v pondelok odovzdať. Najväčšie prekvapenie, ktoré ma čakalo hneď ráno bola táto krásna ruža. Len tak od Petiho.
Dopísanie a schválenie bakalárky sme s Petim oslávili v City Cafe Zvolen. Majú tam skvelú terasu, z ktorej je výhľad na celé námestie. Najlepšiu zmrzlinu akú predávajú vo Zvolene je čokoládová a malinová. Mňam!
Včera sme sa posilnili takýmito skvelými raňajkami. Čakala nás totiž cesta do Lučenca. Peti si potreboval niečo vybaviť a zároveň sme si chceli spraviť výlet. Z mesta Lučenec mám zmiešané pocity. Asi som od toho mesta čakala viac.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.