Mother´s day

2. mája 2015

Už presne o 8 dní (10.5.) budú mať naše mamky svoj sviatok. Deň matiek. Oslavujete nejako tento sviatok ? Aký darček kupujete Vašim maminám ? Mojej mamke zvyčajne kupujem čokoládu alebo kvietok. Tým sa nikdy nedá nič pokaziť. Pre tých “náročnejších“ som vybrala darčeky, ktoré by určite potešili každú ženu. Teda mňa určite.

1.hrnček – určite aj vaše mamky ráno pijú čaj alebo kávu, tak prečo nie v novom hrnčeku ? Sú všelijaké vzory, farby či štýly len si treba vybrať. Šikovní z Vás ho môžu aj vyrobiť. Návod nájdete tu.
2.peňaženka – je skvelým darčekom pre ženu. Farebná škála či štýl, dnes nájdete v obchodoch čokoľvek. Moja mamina má rada jednoduchosť, eleganciu a také peňaženky mám rada aj ja.
3. a 8.šperky – jednoduché náramky alebo náhrdelník mamky určite využijú či už k  šatám alebo k športovému outfitu. Krásne doplnky nájdete aj na stránke jej.sk .
4. , 6. a 9.kozmetika – nikdy nič nepokazíte ani rúžom, balzamom, očnými tieňmi alebo rôznymi krémami. Dávate však pozor pri výbere odtieni v oblasti rúžov či očných tieňov. Nie všetko čo sa páči nám sa páči aj našim mamkám, a preto by som vsadila na jemné tóny farieb.
5. čokoláda – zbožňujem čokoládu a nepohrdne ňou ani moja mamina. Je to stará klasika, ktorá vždy poteší. 
7.kvety – určite každá žena má rada kvety. Ja ich zbožňujem a moja mamina tiež. Ruže, tulipány či iné kvety potešia každú maminu.

Naše mamky nás ľúbia aj bez akýchkoľvek darčekov avšak určite ich poteší, keď ich prekvapíme nejakou maličkosťou. Nezabudnite na nich.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.