March/April random

1. mája 2015


Prajem Vám krásneho prvého mája. Dnes s Petim “oslavujeme“ 2 roky. Som najšťastnejší človek na svete, že mám takého chlapca ako je on. Včera sme si trochu zamakali sadením zemiakov a dnes “oddychujeme“ nad bakalárkami. Moje predsavzatie ukončiť bakalárku do nedele sa nepodarilo kvôli utorňajšej konzultácii. Musím tam nejaké veci poupravovať a tak sa mi nechce!!! Zajtra sa chystáme do Aquacity Poprad. Už sa neviem dočkať. Plávanie, sauny a vírivky. Čo je horšie zistila som, že môj metabolizmus už nie je taký ako býval a tak som začala cvičiť. Pribrala som a to ma hnevá. Ani neviem z čoho keď jem tak ako stále, a preto musela prísť zmena. Ak máte nejaké rady, tipy na cvičenie alebo jedálniček budem rada ak mi o nich dáte vedieť.
Dnešný príspevok sú moje novotiny, ktoré mi pribudli za mesiace Marec/Apríl do šatníka, kozmetickej taštičky dokonca aj v rámci elektroniky (čo sa tak často nestáva). Predošlý random post si môžete pozrieť tu. Tak poďme rovno na to!
Po skúškovom období som si dopriala radosť v podobe týchto šiat. Dlho som hľadala sivé šaty s vačkami. Tieto som našla v Croppe v zľave! Juchú. Šaty ste mohli vidieť v tomto outfit poste.
Ruksak som dostala od Petiho predčasne k narodeninám. Veľmi som ho chcela a tak sme sa dohodli, že ho budem mať od neho ako darček. Je praktický a dokonca lepší ako kabelka. Čiapku som si kúpila ku koncu sezóny v zľave H&M. Vždy som chcela bordovú čiapku a našla som ju práve v detskom oddelení. Príspevok ste mohli vidieť tu.
Zistila som, že v šatníku mi chýbajú obyčajné tričká, ktoré by sa ľahko kombinovali. Páči sa mi takýto typ tričiek, a preto som bez neho z Croppu odísť nemohla. Páčia sa Vám takéto tričká alebo dávate prednosť košeliam ?
Leopardie slip on som videla na pintereste skombinované vo viacerých outfitoch. Vyzerali skvele. Po skúške sme sa išli s Petim najesť do Európy a keď som ich v Gate zbadala hneď som ich skúšala. Najskôr som uvažovala o ich kúpe lebo som nevedela či sa s nimi stotožním, ale dobre som urobila, že som si ich kúpila. Hoci topánky z obchodu Gate vydržia malinko a no viete, moc si tam topánky nekupujem, predsudky som nechala pred obchodom a kúpila som si ich. Sú super doplnkom k jednoduchému outfitu. Čo na ne poviete ?
Pre moje suché nohy je tento krém dokonalý. Krásne vonia, ľahko sa rozotiera a na nohách má po nanesení chladivý efekt. Natieram si ho každý večer a už po týždni vidím zmenu.
Tieto mesiace som navštívila aj lekáreň a kúpila som si dva krémy. Sudocrem natieram sem tam na miesta kde mám  akné keď som doma bez makeupu, pretože nie je vhodný pod makeup kvôli jeho mastnej konzistencii. Druhý krém Excipial je skvelý na pokožku po holení a taktiež si ho dávam na suché miesta na tvári. Odporúčam!
Už dlho som pokukovala po sivých lakoch. Videla som ho u viacerých vlogerkách a vyzeral na nechtoch skvelo. V DM-ke som našla tohto krásavca. Lak na nechtoch mi vydržal týžden bez úprav. Páčia sa Vám laky v odtieni sivej ?
V týchto mesiacoch som si kúpila aj novú riasenku od Rimmel. V DM-ke na dekoratívnu kozmetiku boli zľavy a tak som ich využila na kúpu tejto riasenky. Dodá prirodzený vzhľad mihalniciam, skvele ich prečeše a nelepí ich. Akú máte obľúbenú riasenku vy ?
Pri písaní bakalárky mi odišla myš. Aby som mala viacej priestoru pri tých všetkých papieroch na stole som si ju kúpila bez akýchkoľvek káblov čo je veľká výhoda. Slúchadká som si kúpila obyčajné na cestovanie autobusom. Biela a červená sú moje farby.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.