Another part of my life

15. júla 2015

 
Od pondelka stále niekde lietam a tak som nemala čas Vám odfotiť nejaký nový outfit. Snáď mi to odpustíte a páčia sa Vám aj takéto typy príspevkov. Už len pár dní a vyrazím smerom Chorvátsko. Neviem sa dočkať. Zajtra si plánujem napísať čo si chcem zabaliť, pretože ako vždy najradšej by som zobrala dva kufre, ale aj tak pri mori som skoro len v plavkách, nejaké shortky, top a ťapky na nohy. Každý rok si toho zbalím toľko, že vždy frflem na dovolenke na čo som si toho toľko zobrala keď aj tak to nenosím. ALE, možno nejako naučím Petiho, aby mi zopár outfitov pre Vás nafotil a tak budem mať výhovorku si zbaliť tých vecí o niečo viac. Predsa kde inde by sa dali nafotiť krajšie fotky ako pri mori ? Vo štvrtok by mal konečne prísť Peti. Fakt vzťah na diaľku je niekedy ťažký, ale keď sa dvaja ľúbia všetko sa dá prekonať. No nie ?
Dozvedeli sme sa, že je veľký výpredaj topánok Baťa. Sestra už dlho polemizovala kúpiť malému (môjmu synovcovi) topánky a tak sme nasadli do auta a spravili sme si menší výlet. Toľko topánok som pokope ešte asi nevidela. A tých ľudí tam bolo kvantum. Vyberali, skúšali a kupovali. Nie jeden pár topánok, niektorí si odnášali aj 5 párov. Fakt som to ešte nevidela. Ja som si kúpila tieto sandálky. Už dlho som niečo takéto hľadala. Zaujala ma kombinácia farieb a sú veľmi pohodlné. Čo na ne hovoríte ?
V F&F majú skvelý výber letných kúskov. Ja som tam “ulovila“ túto námornícku tuniku. Veľmi sa z nej teším a určite do Chorvátska bez nej neodídem.
Kedysi som nosievala všelijaké výrazné náušnice. Teraz ich nosím len občas, pretože dávam prednosť rôznym náramkom a samozrejme náhrdelníkom. Na promócie som dostala od Petiho mamky krásny náramok s kvetinkami. Takéto náramky sú moje obľúbené a nikdy ich nie je dosť. Aké doplnky preferujete vy ?
Počas týchto dní sú mojimi najlepšími “kamošmi“ tieto produkty. Písala som Vám o nich tu , tu aj tu. Iný makeup si už dúfam kupovať ani nebudem, pretože tento je dokonalý. Ružová voda ma neprestáva prekvapovať ako pomáha mojej pleti. No a melónový peeling od Dermacol ? Tej vôni sa jednoducho nedá odolať.
Plavky sú neodmysliteľnou súčasťou leta. Vždy som si kupovala plavky s rovnakým vrchom aj bikinovými nohavičkami. Teraz to chcelo zmenu. V H&M som si vyskladala takéto krásne plavky. Čierny vrch sa dá kombinovať so všetkým a červené bikinové nohavičky bola najlepšia voľba. Sú ešte krajšie ako na fotke.
Poslednou dobou ma tešia malé “drobnosti“. Počas promócii som dostala veľa kvetov a krásne 2 stojany na doplnky. Veľmi sa z nich teším a konečne moje doplnky majú miesto. 

4 komentáre

  1. Ach, ty tvoje plavky jsou nádherné, ti budou v Chorvatsku závidět! ;) Moc si to tam užij :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem ti :) Aj mne sa veľmi páčia. Neboj užijem a ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.