Autumn air

4. októbra 2015

Jeseň. Začalo sa ďalšie ročné obdobie. Kedysi som Jeseň veľmi neobľubovala, ale čo sa týka módy je to moje najobľúbenejšie obdobie. Horčicová, sivá či bordová farba. Teším sa. Pribudli mi aj nové veci do šatníka. Snáď čoskoro ich uvidíte aj v nejakom novom outfit poste. Taktiež vymýšľam nové veci. Chcem, aby sa blog rozrástol a možno nabral trochu iný smer. Dúfam, že sa prekonám a podarí sa to. Samozrejme ak sa to podarí určite sa to dozviete, ale ešte nechcem nič prezrádzať.
Vždy, keď premýšľam nad blogom, nad novými vecami, stále mám v hlave okolie. Čo na to povedia kamaráti v škole, rodina, Peti. Ako sa budú na mňa pozerať. Buď ako na blázna, namyslenca, naivku, či sebavedomú pipinu. Neviem. Mám obavu z toho, aby to ľudia v mojom okolí prijali. Možno keby som začala môj blog “propagovať“ vo veľkom, tak by som zistila kto skutočne stojí pri mne, kto je ten skutočný kamarát. Neviem ako by som prijala tie pohľady. Dúfam, že tieto myšlienky čo najskôr odídu, pretože je ťažké stále na to myslieť. Tie myšlienky mi kazia to, čo chcem robiť. Je to asi najväčšia prekážka pred tým, aby sa začali moje sny plniť.
Uvidíme či z tohto boja vyjdem ako víťaz. Aj vy máte nejaké svoje sny, s ktorými sa bojíte “vyjsť“ na povrch ? Bojíte sa okolia ? Alebo naopak ? Budem rada ak mi dáte vedieť, aby som sa možno mohla práve od vás inšpirovať. Ak by ste chceli patriť do “mojej komunity“ klik sem. Nech je nás viac a viac. Zároveň by som bola rada, keby ste mi dali vedieť čo sa vám na mojom blogu páči/nepáči, aké príspevky by ste chceli vidieť. Ďakujem vám za každý jeden komentár a dúfam, že s vašom podporou to spolu dotiahneme ďaleko, aby môj blog sa stal aj vašou súčasťou.

1 komentár

  1. Kráásne fotky♥ Až som dostala chuť, si kúpiť niečo v takejto sýtej jesennej farbe:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.