Rimmel & Catrice

12. októbra 2015

Dlhšiu dobu som sa Vám s príspevkami neozvala. Stále sa snažím nájsť ten správny “rytmus“ a zosúladiť školu a voľný čas. Aj na tých “novotinách“ sa snažím pracovať tak uvidím ako to pôjde. Momentálne mám trochu problém s kolenom. Snažím sa poctivo cvičiť, ale fakt neviem čo to môže byť. Dúfam, že je to len natiahnutý sval a už zajtra to bude lepšie. Počas týchto dní mi pribudli ďalšie nové produkty do kozmetickej taštičky, ktoré by som Vám rada ukázala. Tak poďme na to !
Na riasenky od značky Rimmel nedám dopustiť. Stále skúšam nové, ale do novej riasenky Rimmel Supercurler 24h som sa zamilovala. Ako som prestala používať čiernu linku, moje oči potrebovali nabrať výraz a “objem“. Stavila som na túto riasenku, ktorá Vám natočí riasy bez použitia klieštikov. Tie som ešte nikdy nepoužila. Najskôr som týmto “marketingovým ťahom“ neverila, ale opak bol pravdou. Riasenka spĺňa natočenie rias. Neviem Vám zaručiť či vydrží 24h, ale čo je skvelé, že z rias “neopadáva“ čo nezanecháva čierne bodky na tvári. Tie sú mojim veľkým nepriateľom, keď mám riasenku dlhšie ako 5-6 hodín. Bonusom je, že pekne vyčeše mihalnice, ktoré vo finálnom efekte vôbec nepôsobia umelo. Som z nej nadšená. Ak hľadáte novú riasenku, túto vám jednoznačne doporučujem. Aké riasenky používate vy ?
Ďalší produktom je fixačný a tvarujúci gél na obočie od značky Catrice. Už dlho som po ňom pokukovala. Rozhodla som sa ho predsalen vyskúšať. Moje obočie si namaľujem, vyčešem a doladím týmto gélom, ktorý vyplní medzery po tieni na obočie. Obočie ostane skvele vytvarované a zafixované bez akýchkoľvek hrudiek. Ak hľadáte pomocníka na obočie skúste tento gél od Catrice. Aké produkty používate na obočie vy?

6 komentárov

  1. O fixační gely je v drogerkách, nebo aspon byla, nouze :) Koupila jsem si ten od Loreal, ale tento nevypadá vůbec špatně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ vyskúšala len tento a som s ním spokojná :)

      Odstrániť
  2. Riasenka aj gél vyzerá skvelo, ďakujem za tip! ☺
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já momentálně nepoužívám na obočí nic, ale ten gel od catrice vypadá fakt skvěle, myslím, že do něj půjdu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.