#8 Nail Polishes for SUMMER

28. júna 2016

 V posledných dňoch prichádzam na to aké dôležité sú v živote maličkosti, aké je dôležité ďakovať za všetko čo máme a ľudí, ktorých máme okolo seba brať ako dar. Mám teraz také všelijaké obdobie, ale snažím sa znova naštartovať na pozitívnu vlnu a tak konečne je tu priestor na blog. S Petim nám oficiálne už konečne začalo leto a tak Vám prinášam nový,letný príspevok v podobe mojich 8 najobľúbenejších lakov na nechty, ktoré počas leta nosím najradšej. Aké sú vaše obľúbené laky/farby na nechtoch, ktoré Vás počas leta vystihujú ?
Cez leto dávam priestor pastelovým farbám, samozrejme červenej alebo nude odtieňom. Snažím sa vyhýbať tmavým lakom, ktoré nosím prevažne v období jeseň/zima. Avšak ak idem niekam na dovolenku pri more,nechty si lakujem minimálne – skoro vôbec.
Tieto 3 laky momentálne nosím najčastejšie – NYC -100 Classy Creamy,Essence-37 Serendipipity a lak od Catrice – 117 Mauve To The Beat.

13 komentárov

  1. Vybrala jsi krásné barvičky! :) Já mám celoročně nejradši rudou, ale je pravda, že v posledních týdnech ji vystřídaly zářivější barvičky :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný barvičky, v létě nejvíc lakuju modrou :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné barvy:) já mam strašně ráda rudou barvu na nehtech a ještě když ty nehty jsou dlouhé tak to vypadá strašně pěkně:) ale v létě taky hodně nosím barevné třeba fialové, merunkové nebo růžové, protože se mi to líbí jak to vyniká na opálené pleti a já nemam problémy s opalováním vždycky sem hned hnědá:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám na léto nejraději asi bílou a obecně pastelové barvy :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super farby, ja sice na rukach lak nenosim, ale chystam sa nafarbit aspon nohy :), myslim, ze to bude nejaka jemna ruzova

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No já musím říct, že mi přijde, že už snad jinou než červenou a růžovou ani nenosím, což je docela ostuda :D. Ale chci teď na léto zksuit všechny oblíbenou bílou, tak jsem na to zvědavá .) No a taky ještě potřebuju nutně nějaký nude lak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Presne tak musíme si vážit to čo máme a ľudí ktorých máme prisebe lebo nikto iný take šťastie nemá a tešiť sa s maličkostí:) Ten od maxfactor ma krásnu farbu ešte som taku ani nevidela♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pekný koment :) Na ten lak ti odporúčam pozrieť sa v Dm-ke je fakt na nechtoch dokonalý :)

      Odstrániť
  8. Pěkný článek i fotky :) já jsem si teď docela oblíbila různé odstíny oranžové :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pastelové farby sú na leto úplne najlepšie! Veľmi sa mi páči ten mentolový a pastelovo fialový lak ♥
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.