My skincare routine

9. júla 2016

Konečne je na rad príspevok, ktorý som tak dlho ospevovala. Moja starostlivosť o pleť. Dlhší čas som používala tonikum od Biodermy, krém nočný/denný a masku od značky Ryor, ale stále to nebolo ono. Tým presne 19.2. odzvonilo, pretože ma kamarátka oslovila či nechcem vyskúšať kozmetiku od značky Artistry. Ako prvá ju začala používať moja sestra, ale jej cena ma veľmi nelákala. Musím sa priznať, že nepatrí medzi najlacnejšie avšak sestre pomáhala na akné. Rozhodla som sa, že za jedno sedenie zadarmo nič nedám a uvidím čo to bude. Bola som však milo prekvapená. Analýza pleti (prostredníctvom stroja) mi ukázala, že moja pleť nie je mastná ako som si dlhé roky myslela. Moja pleť je zmiešaná a T-zóna samozrejme problematická/mastná. Poviem Vám otvorene, že keď som sa videla v tom stroji pripadala som si ako nejaké strašidlo. Prostredníctvom špeciálnych svetiel si vidíte kruhy pod očami, upchané póry, jazvičky..no proste všetko čo máte na pleti v malom zrkadielku a na druhej strane mi kamoška vravela čo kde mám. Fakt som sa vtedy necítila 3x naj a moje malé sebavedomie sa zastavilo na čísle 0.
Po dlhom premýšľaní som sa napokon rozhodla produkty vyskúšať a neľutujem. Po prvom použití bola pleť hladká ako bábätko. Peti mi stále hladkal pleť a ani on neveril, že fakt nastala zmena. Pleť bola jasnejšia, hladká a to už po prvom použití! Avšak moje nadšenie rýchlo prešlo keď sa začalo obdobie čistenia mojej pleti. Napriek tomu, že som nemala veľa upchaných pórov som mala mesiac-dva hroznú pleť. Hlavne T-zónu. Teraz však produkty používam skoro 5 mesiacov a je to určite oveľa lepšie ako bolo. Aj keď nie som s mojou pleťou ešte na 100% spokojná to asi ani nikdy nebudem som rada, že som sa takto rozhodla.
Ako prvé používam gél na čistenie pleti. Pleť pred aplikáciou odlíčim a potom ju dočistím týmto gélom. Prípravky nejak extra nevoňajú ani nesmrdia. Povedala by som, že je to taký neutrál. Gél pekne vyčistí pleť a stačí ho na pleť naozaj minimum. 
Následne pleť ešte dočistím tonikom, aby sa póry uzavreli. Tonikum je 2-zložkové a pred nanesením je ho potrebné pretrepať. Všetky tieto 3 produkty používam už skoro 5 mesiacov. Až teraz nedávno som si kúpila tonikum, ale toho prvého ešte trochu v tube mám.
Ako posledné nanášam krém, ktorý ma ľahkú textúru a rýchlo sa vstrebe do pleti. Po jeho nanesení sa moja pleť ukludní a vôbec nie je červená.
Aké produkty používate na pleť vy ? Už ste sa stretli s kozmetikou Artistry ? Užite si víkend priatelia.

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.