#My favorite make up

7. júla 2016

Ak ste mojim pravidelným “návštevníkom blogu“ určite ste si mohli všimnúť, že zbožňujem kozmetiku a hlavne makeup. Kedysi som sa dokonca snažila stať vizážistkou, ale kvôli štúdiu, vtedy ešte bez brigád (keďže niektoré značky sú fakt drahé) a málo času som si povedala, že to nechám a možno ešte raz sa k tomu vrátim. Zatiaľ sa tak síce nestalo, ale sen byť vizážistkou si vynahradzujem blogom kde Vám môžem ukázať aspoň kúsok z môjho “kozmetického sveta“. Dnes by som Vám chcela predstaviť mojich obľúbencov, ktorí sú súčasťou mojej makeup routine. Niektoré produkty sú mojimi stálicami, iné len prednedávnom pribudli do mojej kozmetickej taštičky. Ak stále hľadáte nejaký dobrý korektor či makeup poďte sa inšpirovať.
Makeup sa snažím vyberať poctivo, aby mi zjednotil pleť a mal aspoň jemné či stredné krytie. Mám zmiešanú pleť a moja T-zóna je problematická. Snažím sa preto vyberať makeup,ktorý neupcháva póry a na pleť ho nanášať v tenkej vrstve. Mojim “stálicom“ je makeup od Clinique anti-blemish solutions, ktorý je vhodný pre problematickú pleť, má stredné krytie je neparfumovaný a po nanesení sa perfektne prispôsobí mojej pleti bez pocitu masky. Mám ho v odtieni 02 fresh ivory. Ak hľadáte makeup pre problematickú pleť určite Vám odporúčam vyskúšať tento. Je fakt dokonalý!
Momentálne však používam makeup od Bourjois kvôli ľahšej textúre (keďže je leto). Nad týmto makeupom som dlho váhala,bála som sa aká bude reakcia mojej pleti na tento makeup. Čítala som na neho pozitívne ale aj negatívne reakcie. Avšak teraz mám také obdobie, že nechcem pleť veľmi zaťažovať, keďže je leto a človek sa viac potí. Napriek tomu som prekvapená z výdrže makeupu, pekne zjednotí pleť, na pleti je jemný, neupcháva póry a mám ho v odtieni 51 Light vanilla. Už ste vyskúšali tento makeup ? 
Po makeupe prichádza na rad korektor. Používam hlavne tekutý a tuhý korektor od Catrice Camouflage cream a Liquid Camouflage podľa potreby krytia si vyberiem buď tuhý alebo tekutý, bez ktorých by som si moje líčenie už nevedela predstaviť. Majú vysoké krytie najmä tuhý korektor a perfektne mi zakryjú akné a nedokonalosti čo je pre mňa základ. Tuhý korektor mám v odtieni 010 Ivory a tekutý mám v odtieni 010 porcellain. Tretí korektor od Catrice konkrétne Re-Touch Light-Reflecting nepoužívam často a keď tak - tak je to pod oči na presvetlenie. Prirovnala by som ho k peru, pretože aby ste vytlačili korektor je potrebné ho zakrútit a cez štetinky Vám makeup vylezie. Ťažko sa mi to opisuje, ale dúfam, že sa chápeme haha. Mám ho opäť v odtieni 010 Ivory.
Líčenie zakončím dokonalým púdrom od Bourjois. Ak hľadáte skvelý púder na zmatnenie pleti,ktorý dlho vydrží a má jemné krytie určite Vám odporúčam vyskúšať tento. Stojí za to. Dokonca aj Peti mi ho pochválil, že pôsobí na pleti prirodzene. Mám ho v odtieni 52 Vanille a čo je plus nájdete v ňom aj zrkadielko. A aká je Vaša makeup routine ?

6 komentárov

  1. juj, ten Catrice vidím všade :)musí byť super... a zaujal ma aj Bourjois :)
    pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som rada, že si s Bourjois spokojná! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok, Camouflage od Catrice sú už akousi klasikou, ale tuhý mi už prestal vyhovovať. A púder musím vyskúšať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezký článek! Já momentálně používám make-up od Rimmel, který mi moc vyhovuje. Korektor od Catrice jsem měla taky a byla jsem celkem spokojená :) Mám i make-up, ale ještě jsem ho tolik netestovala :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež používam makeup a puder, obcasne korektor presne tento camouflage od Catrice v tuhej verzii, velmi dobre kryje.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež používam makeup a puder, obcasne korektor presne tento camouflage od Catrice v tuhej verzii, velmi dobre kryje.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.