3 Apps for instagram photos

27. septembra 2016

Príspevok s mojimi aplikáciami, ktoré mám v mobile ste už mohli vidieť tu. Tiež v tomto príspevku som vám spomínala, že medzi moje najobľúbenejšie patrí instagram. Síce tam neprispievam tak často akoby som chcela, ale hľadanie inšpirácii a úpravu fotiek na tejto aplikácii zbožňujem. Na fotkách upravujem predovšetkým svetlo, kontrast, pridávam trochu modrej či fialovej a keď sa to ku fotke hodí, pridám aj filter. Pri úprave fotiek najčastejšie využívam 3 aplikácie. Tu sú moje naj !
Úpravu fotiek začínam vždy aplikáciou A color story. Tu upravujem všetko. Kontrast, svetlo, pridám trocha modrej a fialovej. V tejto aplikácii sa dá vykúzliť z fotky aj nemožné. Je to moja najobľúbenejšia aplikácia a ak ste ju ešte nevyskúšali určite odporúčam.
VSCO určite poznáte. Pred tým ako som našla aplikáciu A color story som fotky upravovala len cez VSCO. Teraz VSCO využívam hlavne kvôli jej filtrom. Použitie filtru sa líši u mňa či ide o portrét, jedlo atď. Najčastejšie využívam A5,A6,ACG,HB1.
Ak hľadáte jednoduchú aplikáciu, ktorá vám zároveň pekne upraví fotky tak skúste Aviary. Teraz ju využívam už len zriedka, ale v mojom mobile má stále ešte miesto.

Aké aplikácie na úpravu fotiek používate vy ?

6 komentárov

  1. Já mám bohužel už starší mobil, který má neustále problémy s pamětí, takže jsem ráda, že mi funguje alespoň Instagram sám o sobě, fotky tudíž upravuju pouze v samotné aplikaci v Instagramu, občas, když mám čas a náladu, tak fotku vyfotím na zdrcadlovku, zpravím v notebooku a pak si ji teprve dám na instagram, moc často tenhle postup ale nepraktikuju :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve každú fotku fotím zrkadlovkou, dávam do ntb a potom v mobile upravujem :D

      Odstrániť
  2. Fajn typy, ja používam len tie instagramové filtre. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.