My everyday accessories

27. decembra 2016

Ďakujem Vám za pekné komentáre k poslednému príspevku. Som rada, že blog Vás baví napriek tomu, že teraz mám obdobie kedy som neprispievala/neprispievam často. Už dnes som sa vrátila naspäť do reality – učenie, pretože v stredu cestujem za mojim Petim na východ kde oslávime Silvester a vrátim sa až o týždeň. Našťastie ma tento krát zavezie k Petimu brat, pretože aj on ide za svojou frajerkou smer východ takže nebudem aspoň cestovať sama a prestupovať. Kde plánujete vy sláviť Silvestra ?
Na mojom instagrame ste si mohli všimnúť, že mi pribudol vianočný darček /predčasný/ od môjho Petiho. Dali sme si navzájom hodinky, ktoré sú podľa mňa dizajnovo dokonalé a také aké som vždy chcela. Čím som staršia tak doplnkov nosím menej. Kedysi som nosila výrazne náušnice všelijakých tvarov a farieb. Teraz mám však rada jednoduchosť a som závislá na jednoduchých náhrdelníkoch, prsteňoch, samozrejme hodinkách a náramkoch. Náušnice teraz nosím málo a keď už tak dávam prednosť drobným perličkám. Aké sú Vaše obľúbené šperky/doplnky, ktoré nosíte takmer každý deň ? Moje najobľúbenejšie sú tieto.
Tak a tu ich máme, moje vysnívané hodinky. Na tento darček sme čakali takmer mesiac pokým príde z Čiech. To čakanie sa však oplatilo a aha. No nie sú krásne ? Pokukovala som samozrejme aj po hodinkách DW, ale tá cena ma odradila a tak som si vybrala tieto. 
Každý deň nosím aj tento prírodný náramok, ktorý mám od šikulky Alenky, ktorej stránku nájdete tu. Moja sestra má tých náramkov hneď niekoľko a všetky sú krásne, vymyslené do detailov. Určite takýto prírodný náramok nie je v mojej zbierke posledným.
Aj vy často nosíte takéto drobné prstienky ? Či dávate skôr prednosť výrazným kúskom ? 
Najčastejšie z náhrdelníkov momentálne nosím dlhý jednoduchý náhrdelník s kruhovým príveskom alebo túto jeho zmenšeninu, ktorá dodá bodku k outfitu. Občas nosím aj výraznejšie náhrdelníky, ale tieto sú mojimi favoritmi za tieto posledné mesiace.

13 komentárov

  1. Super članok, tiež nenosím moc dopnkov ale taký každodenný sú asi hodinky ;)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja mám najradšej takéto jemné doplnky :) dokonca tiež teraz nosím podobný náramok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Abych pravdu řekla, tak nevím. Vždy chci, aby ten Silvestr byl skvělý, ale nikdy se mi to nepodaří podle představ. No, já to asi nakonec vidím na všechny díly Jonesové a tequilu(čti vodu) s kamarádkou.
    Já jsem hrozná straka. Nejvíc za co utrácím, jsou šperky a to si je vezmu třeba jen 1x na sebe. V tomhle ohledu jsem opravdu strašná.
    Pokud mi chybí hodinky nebo prstýnky, jako by mi něco chybělo. Mou klasikou jsou hodinky(které si teda teď budu muset(chci) koupit nové), prstýnky, řetízek s chem.vzorcem, Pandora a nějaké náušnice, na které poslední dobou zapomínám.
    Mám ráda výrazné šperky, ale nějak zjišťuju, že k nim nemám oblečení.
    Vždy se snažím najít si šperk, který mám spojený se štěstím, takže ho potom nosím pořád.
    Krásné šperky.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne napísané,ďakujem za komentár 😊 A prajem ti pekného Silvestra aj keď nebude podľa tvojich predstáv aspoň ho preži s tými,ktorých máš najradšej 😊

      Odstrániť
  4. ten nahrdelnik je podla mna krasny!

    Pozyvam na narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. všetky veci sú naozaj krásne :) ja som mala obdobie, kedy som chodila celá ovešaná, no teraz si dám nanajvýš kamienkové náušnice :D nejako sa mi zmenili ,,chute" a nemám už rada výraznú bižutériu..

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. je mam tiež rada takéto vecičky.. :)) tie hodinky su krásne :P

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherný článok, máš prekrásne fotky!:) Ja veľmi doplnky nenosím, teda, na krku mám stále náhrdelník, ktorý som dostala na 18-ku od priateľa, hodinky nosím len sem-tam, teraz som dostala na Vianoce Pandoru, tak tú mám stále:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mate prosim nekdo zkusenosti s timto obchodem https://www.goldeligius.cz/ ? Moc se mi tam libi jedny nausnice a jeden naramek. Ale radsi se poptam na zkusenosti, nez objednam. Diky za rady. Radka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.