Hello 2017

12. januára 2017

Viem, tento príspevok mal prísť už dávno, ale dostávam sa k nemu až teraz neskoro večer. Cez sviatky som sa naplno venovala svojej rodine a užívala si chvíle, kedy sme boli všetci spolu. Po Vianociach som bola u Petiho na východe kde sme oslávili Silvester. Bol to pekný týždeň,teda až na moju virózu, ktorá ma chytila hneď 1.1.2017 a držala sa ma až 3 dni. Ako ste privítali Nový rok vy ? Dúfam, že lepšie ako ja (haha).
Rok 2017. Od tohto roku očakávam veľa. Chcem, aby bol lepší ako bol rok 2016, pretože mám pocit, že som konečne dospela, našla priority, ľudí, motiváciu a energiu, aby sa veci pohli tým správnym smerom. Nedávam si predsavzatia, skôr ciele a tu je pár z nich, ktoré Vám prezradím.
(zdroj - pinterest)
Zmena – ak všetko pôjde ako má a my s Petim úspešne doštudujeme tak nás čaká asi jedna z najväčších zmien v živote, koniec školy, spoločná domácnosťspoločné písanie knihy života, na túto etapu sa teším asi najviac zo všetkého z roku 2017..držte nám palce nech to spolu úspešne všetko zvládneme.
(zdroj - pinterest)
Cvičenie – Peti je v cvičení moja motivácia, keď vidím ako sa zmenila jeho postava, výzor, koľko má energie, tak som jednoducho to na konci roku 2016 skúsila aj ja. Poviem Vám, že teraz keď sedím nad knihami a nemám na iné čas chýba mi to. Včera po skúške som sa v školskej posilke tak rozbila, že mám neskutočnú svalovicu, ALE bola som šťastná! Len musím ešte upraviť stravu. Obmedziť sladké.
Blog – chcem sa mu venovať naplno keď skončí toto hektické – skúškové obdobie. Chcem zdokonaliť fotky na blogu, zaujať Vás článkami, viacej fotiť outfity a rozbehnúť svoje účty na svojich sociálnych sieťach, aby som mohla byť s Vami viac v kontakte..

Mať sa rada – chcem konečne začať mať rada svoje telo a samú seba, prestať sa zhadzovať, neustále byť na seba tvrdá a náročná, chváliť samú seba a byť vďačná za to čo mám.

Sny – áá konečne si začať plniť svoje sny a užívať si život naplno.

Aké sú Vaše ciele na rok 2017 ? Nezabudnite mi to dať vedieť. Som zvedavá.😏😊

8 komentárov

  1. Moj sen, teda skor predsavzatie, je zacat sa ucit anglictinu :D a poriadne. Inak mas super postavu, takze si myslim, ze naozaj nemusis byt na seba taka kriticka :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce s angličtinou,určite na to máš 😊 Ďakujem ti ❤

      Odstrániť
  2. ja som si dala len jeden takpovediac ciel a to je stať sa lepšou verziou samej seba vo všetkých smeroch ♥ dúfam, že sa ti tvoje predsavzatia všetky splnia na 100% ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne slová, nech ti všetko, čo si želáš, vyjde a máš krásny rok 2017 :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som veľmi rada,že je tu nový článok,kedže hrozne rada čítam tvoj blog :3 .Taktiež som si predsavzatia nedávala ..skôr len tie ciele a dosť sa prerývajú s tými tvojimi ,takže super :) .Prajem veľa šťastia v blogovaní! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ❤ správa,že rada čítaš môj blog mi zlepšila deň 😊 Ďakujem ti 😊 Ešte chvíľu vydrž a blog robehnem naplno 😊 Držím aj tebe palce v plnení cieľov,nech sa ti darí 😊

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.